Sivut

10.8.2011

!

Pakko tulla tänneki hehkuttaa miten ilonen oon mun pikkuveljen puolesta ! Taisin vähä nolata sen mut ei voi mitää ehkä saan anteeks. :----D Toivuin kyllä aika äkkiä ensijärkytyksestä ja luulen et äiti saa tottua siihen että kohta Oskullaki on petikaveri. Aaaawww niin söpöö!!!

Kaikenlisäks tiesin koko ajan kenen kanssa sillä on ollu juttua koska oon käyttäny mun päätä kerranki ja nyt se sitte myönsi sen ja oikeassahan mää olin. :----D Voi että tää on söpöööööö !!

Sori oon vähä sekasi mut on tässä ootettuki millon se onni on myötä Oskunki rakkauselämässä. Sillä oli varmaan yhtä ihana ripari ku mulla aikoinaa.. ;)

Ja oon tyhmä ku hehkutan mun pikkuveljen rakkauselämää mutku tää on vaan niin sulosta ettei voi mitään. :----DD

8 kommenttia:

  1. khihihi....:) (toivottavasti et säikähtäny kovin pahasti..:D)

    VastaaPoista
  2. aika söpöä :D

    miten sitten nolasit sen? :DD

    VastaaPoista
  3. haha awwwws :-----D ymmärrän sua sairaaaaaaan hyvin tässä hehkutusjutussa koska ku kuulin itekki asiasta nii huusin täälläki vaa onnesaan :--D on ne sulosia voivoi :)

    VastaaPoista
  4. Milla: hahahah tiesin tän!:D

    Nita: niimpä!:D

    Anonyymi: nolasin ne silleen hienosti että menin kattoo onko osku nukkumassa vielä ja avasin sen oven ja aattelin et tuolahan tuo makaa, suljin ovin ja aattelin et hetkinen... avasin oven uuestaa ja sielä oli tyttö seurassa :DDD Osku joutuu huutaa mulle et "mee vittuu"

    Sara: on ne sulosia, jep :D ja oskullaki vihdoi rakkauselämää. se varmaan tykkäis jos kuulis että puhun täällä sen naisasioista.

    VastaaPoista
  5. haha nojoo ainahan se on hyvä juttu jos tulee uusia pareja, mutta saahan sitä tuommosesta onnnnnnnellisesta jutusta puhuakki ::D::D!

    VastaaPoista
  6. Sara: niiiiimpä!:DDD ja mun pikkuvelihän se on! yhyy tulee ikävä yläasteaikoja.

    VastaaPoista