Sivut

1.8.2011

Helloo :)

Eilen sunnuntaina oli mun pikkuveljen Oskun rippijuhla ja pääsin kuvaileen aika paljo. :) Laitan tähän nyt niitä parhaimpia otoksia, vaikka voin sanoa ettei noista mitään älyhyviä tullu, osaks sen takia ettei Osku ollu kovin innokas ja sen ilmeet on joka kuvassa väsyneitä. :--D Kaikista väsyneimmät kuvat jätän pois ja niitä on paljo.. Mutta tässä nyt tosiaan ne ei-niin-väyneet kuvat.

 Blogger sitte vääns tän ihan kummalliseks. Ö__Ö Mut alttarilla joka tapauksessa.

 Siinä laaletaan!

 Ja tässä myös.

 Edestä taakse: pappa, mummu, Heli-täti, äiti ja vielä äidin takana Oskun kummi :)

 Tässä se syö sitä leipää..

 ..ja tässä huuhdotaan viini alas!


 Kirkon rappusilla.

 Tätä parempaa alpa-kuvaa en saanu ja näätte mitä tarkotin sillä että Osku on vähän väsynyt.



 Minäkin pääsin kuvaan ! Huomaa alemmasta kuvasta ettei äiti oikein osaa kuvata... Jalat menee poikki kummallakin. -.- Vois vähä valistaa sitä tässä valokuvauksessa.. Pahoittelen muuten myös sitä kun osassa kuvissa on puhkiinpalaneita kohtia !

 Isosten kanssa posetus! Osku muuten unohti laittaa siihen lappuun nimen että isoset olis tullu käymään meilläki, pöljä :(

 Piti ottaa semmonen kuva että torni näkyy.

 Tälle kuvalle nauroin. :-D



 Reinot jalassa..



Heli otti meistä vielä sisaruskuvat. :) Olgaki olis saanu tulla kuviin mukaan. Ja mun hiukset vähä lässähtäny jo kirkkokuviin verrattuna..

Että tämmöstä ! Osku sai muuten rahaakin sen 500 €, ainakin melkeen. :-D

5 kommenttia:

  1. Pahoittelen muuten myös sitä kun osassa kuvissa on puhkiinpalaneita kohtia !


    mitä meinasit tuolla :D?

    VastaaPoista
  2. ihan hyviä kuvia (:

    sulla on muuten yliihana mekko :D
    mistä hankit?

    VastaaPoista
  3. kummistus: öö hmm tuommosia valkosia kohtia noissa kuvissa ja se johtuu siitä ku on niin kirkas päivä :DD käytii valokuvauksen tunnilla valokuvaamossa ja se valokuvaaja sanoki ettei kannata ottaa päivällä kuvia, et vasta sillon iltapäivällä nii kuvat ei tolleen pala puhki. esim joissain kuvissa jotka on meijän takapihalla otetti nii oskun otsa on ihan valkonen eli puhki palanu, huomaat varmaan. :--D

    Anonyymi: kiitoksia!:) ja äiti toi ton mekon mulle toissakeväänä tuurin kyläkaupasta ku oli alennuksessa :) ei maksanu ku jonku kakskymppiä, oikee hinta oli varmasti ainaki se viiskymppiä ku tuo oli niin hyvin tehty ettei mitää halpiskamaa.

    VastaaPoista
  4. Kirjotit siitä ettei äitees osaa kuvata ku jalat menee poikki. :) Kuvat ovat vielä ''opin mukaisia'' kun ihmistä ei katkasta nivelten kohdalta :) Eli kuva näyttää omasta mielestä ainakin hyvälle :)

    Jos olis polvien kohdalta tai just nilkoista poikki niin sit olis vähän hassu :) Eli ei mitään hätää. Kivoja kuvia yleensäkin!! ^^

    VastaaPoista
  5. aijjatti: ai no hyvä jos ei oo vielä hätää! :DD joo kun mulle on sanottu jossain ja varmaan koulussakin valokuvauksen tunnilla ettei jalat sais mennä poikki ja oonhan mä ton iteki hoksannu koko asian jo kauan sitten, mut hyvä jos tuo ei nyt ookkaan niin paha. 8) ja meijän valokuvauksen ope/kuviksen ope ei todellakaan oo mikään valokuvauskaikentietäjä, sehän on vaan kuviksen opettaja mut tietenki sen tehtävä on myös opettaa nuo valokuvauksen kurssit. kyllä se silti hyvin tiesi kaikki kameran asetusjutut, aukon ja valotusajat yms. :)

    VastaaPoista