Sivut

24.8.2011

Kämppää etsimässä

Tää on varmaan ihan kertomisen arvoinen asia, nimittäin Janne on sittenkin kiinnostunu siitä kämpästä jonka meijän äiti löysi viime viikolla. Tai ollu varmaan vähä koko ajan, mut sen äiti ei tykänny siitä kämpästä yhtään sen takia kun oli niin kaukana. :-D Pelkäs kuulemma että sit kun talvi tulee niin Janne ei jaksa lähtä pakkasilla ajamaan pyörällä matkahuoltoon kun se matka pitenee varmaan kilsalla. Mut kylläpä tuo nyt näyttää suostuneen ku Janne sen kans puhu ja mun äiti soitti sille vuokranantajalle. Ja jo huomenna päästään kattoon sitä kämppää. :))

Sehän oli siis se isompi kämppä, kaks makuuhuonetta ja olohuone. Ja vuokrakaan ei ollu ku joku 300 €, ainoa miinus se että sähkön joutuu maksaan ite, ja onhan se talo vähän vanhaki jo. Mut ei anneta sen haitata, se kuitenki kuulostaa muuten tosi hyvältä, ja on se mun kannalta hyvällä paikalla koska matka kouluun on ehkä puoli kilsaa jos muutetaan siihen. Siinä saa pitää myös lemmikkejä kun naapurilla on kuulemma useempiki koira. Eikä se oo keskustassa niin se on mun mielestä vaan hyvä että saa olla vähän rauhallisemmassa paikassa. Siinä vaan on se iso tie vieressä niin se ei oo niin kiva juttu mut ei kyllä vakavakaan asia. Kuitenkin enemmän hyvää kun huonoo, toivon että voitas muuttaa siihen. :)

7 kommenttia:

  1. hei apua, toi sun kuvailuhan kuulostaa ihan tältä lehmustieltä, missä me asutaan. : DD onko se täältä ? :D

    just on toi isotie lähellä, koulut lähellä yms. :D

    VastaaPoista
  2. hmmm en osaa yhtään sanoa ! kävin tänään hyppytunnilla ettimässä sitä ja sehän on siis rivitalo, tai niin minä ymmärsin. ja siellä oli jotain rivitaloja siellä aika perällä en osaa selittää, en muualla mitään rivitaloja nähny :D mut niitä oli aika paljo. ja sitte oli kerrostaloja niiden jälkeen.

    VastaaPoista
  3. eiku siis niitä ennen oli ne kerrostalot.

    VastaaPoista
  4. Pakko kommentoida. Ois joskus täältäki tarkotus muuttaa Ylivieskaan. Mistä päin noin edullisen kämpän ootte löytänyt? :D

    VastaaPoista
  5. Meeri: itse asiassa en muista yhtään sen tien nimeä mutta jollain oli rivitaloasunto vapaana niin käydää sitä nyt kattoo :) se on aika vanha talo jo ja melko kaukana keskustasta, varmasti sen takia niin halpa. että jos tänne ootte muuttamassa niin en keskustaan suosittele muuttamista, siellä ne kämpät on hirmu kalliita... pelkkä yksiö voi olla saman hintanen ku tuo meijän kolmio. ainaki katoin tänään vieskalaisesta että joku oli vuokraamassa keskustasta kolmiota jonka vuokra oli joku 720€, että :S

    VastaaPoista