Sivut

17.8.2011

GaGa

Googletin tässä kuvia Lady Gagasta, kun mua aina ihmetyttää miten se on niin muuntautumiskykyinen ja aina erinäkönen. Tähän otin kuvia eri musiikkivideoista ja muistaki kuvista mitä löysin.

 Love game

 Alejandro

 On the edge of glory

 Tämmösen ihanan kuvan löysin myös mut ei varmaankaan mistään musavideosta ole.



 Telephone

 Judas


 Telephone



 Bad romance

 Judas

 Telephone

 Telephone

Pokerface

Kaks kuvaa missä Gaga on meikein ja meikittä.
En kyllä ollu alemmasta kuvasta ensin tunnistaa ! yläkuvastaki näkyy ettei Gaga oo mikään ylilaiha mallinainen niinku julkkiksista usein annetaan ymmärtää, vaan tavallinen nuori nainen. Kyllä mun mielestä musiikkivideoissa nuo jalatkin näyttää paljon laihemmilta ja pidemmiltäki. Kuvanmuokkaus ja korkokengät saa paljon aikaan..

Löysin myös muista julkkiksista kuvia ilman meikkiä ja haluan jakaa nää teidänkin kans, koska tuntuu näissäkin monessa ettei meinaa tunnistaa !

 Beyonce
Madonna


 Hehe laitoin myös Bill Kaulitzin koska sehän käyttää paljon meikkiä :-D Ilman sitä ne näyttää aika paljon veljeltään.

 Angelina Joliella on kyllä niin ihanat pusuhuulet tuossa muokkaamattomassa ja meikittömässä kuvassa!

 Britney Spears

 Jennifer Lopez

 Pamela Anderson

Paris Hilton

Kyllä mä oon sitä mieltä ollu aina että meikki ja kuvanmuokkaus tekee ihmeitä. Ja edelleen oon samaa mieltä. :-D Mut kyllähän noistakin on jo osa keski-iän ohittanu niin ovat pitäneet ittensä silti tosi hyvässä kunnossa ja nuorekkaina.

4 kommenttia:

  1. niinpä niin... photoshoppaamalla saa tosiaankihn ihmeitä aikaan! pamelakin on rupsahtanut jo... kannattais hyväksyä se, että vanhenee luonnollisesti, vaikka leikkelis itteään kuinka paljo tahansa.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: totta ! se on niin ikävä tämä ulkonäkökeskeinen ja pinnallinen nykymaailma. -.- kyllä vanheneminen on ihan luonnollista ja se pitäs hyväksyä... ja paineita vaan luodaan kun julkkikset muokataan photoshopilla utopistisiksi.

    VastaaPoista
  3. No kuka edes välittää tälläsestä paskasta! Sitä paitsi nää meikittömät kuvat on varmaan just jotain huonoimpi tilanne kuvia mitä netistä löytyy ja sitten vertauskuvaks otetaan sellainen täydellinen photoshopattu kuva. & ihan miten vaan mutta kuka oikeasti välittää miltä millaisia julkkikset ovat meikittöminä ja ilman photoshoppausta kuvissa..

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: no tuo on hyvä kysymys miks ihmiset välittää :---D on se ainakin mun mielestä mielenkiintosta miltä julkut näyttää luonnollisina, vaikka tuoki varmasti totta että tommosia huonoja tilannekuvia noista osa. tuo angelina jolien kuva on mun mielestä kyllä hyvä ja näyttää rouva kyllä hyvältä ilmanki meikkiä :) mut osa noista on kyllä niin tilannekuvia.

    VastaaPoista