Sivut

30.7.2011

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011073014114886_uu.shtml?fb_ref=flb&fb_source=profile_oneline

Lukekaapa tuo. Ihan oikeasti huoria ja prostituutiota SUOMESSA ? Tämäki uutisaihe piti nyt ottaa puheeksi ku on aika järkyttävää.. Tossahan siis huorat on menossa kattoo jotai MM-rallia koska sielä on paljo miehiä joten rahaa tulee. -.-'' Osa on ulkomaalasia, mut osa on tavallisia suomalaisia naisia, ihan oikiasti? Ajatelkaa vähä, on sitä Suomessa muitaki töitä tarjolla ku joku huoraaminen. :--D Jonkun pitää nyt sanoa yksikin hyvä syy miks Suomessa syntyneet ja koko ikänsä asuneet, peruskoulun käyneet naiset rupeavat huoriksi? Suomessa on niin helppo saada peruskoulun jälkeen koulutusta muualta, etten ymmärrä ollenkaan. Mulle tulee mieleen vaan yksi syy tommoseen hommaa, vanhemmat on köyhiä ja nuori on köyhä myös itse, eikä ole varaa opiskelukuluihin. Mut pitää kyllä olla aika köyhä että noin huonosti kävis... Koska kuka nainen oikasti haluaa huorata? Vai onko kyse pelkästään helposta rahasta tai siitä, että seksi on kivaa ja sitten kun siitä on mahollista saada rahaaki, niin kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi? Järkyttävää..

9 kommenttia:

  1. hyi.... en ois ihan heti suomalaisista naisista uskonu.. o___o kai se sitte on nii että ollaan rahan perään tai justii toi että on tosi köyhä ja tarvii rahaa. Mä en ainakaan keksi muita syitä miks suomalaisnaiset tai ylipäätään kukaan nainen huoraa, muutakun rahan takia... hyihyi mitä hommaa.

    VastaaPoista
  2. Varmaan rahan perään, tai huumekoukussa tai jotain O__o En keksi muuta syytä, aika surullista minusta!

    VastaaPoista
  3. Milla ja Meeri: Niimpä, vaikea keksiä muita syitä. :/ ja surullista tosiaan että tommoseen hommaan lähtee mukaan kun voi tehä muutaki... ja kiva jollekin tulevalle miehelle kertoo että on huorannu joskus. -.-''

    VastaaPoista
  4. mulle tuo ei tullut sen kummemmin yllätyksenä. Aika yleistä sinäänsä jopa täällä suomessa. Helsingissä niitä taitaa olla eniten sekä ulkomaalaisia, että suomalaisia.

    ja oon lukenu joitain lehtijuttuja, että ihan "normaali" tuloisen perheen tytöstä on tullu vartuttuaan horo. mielessä pitää olla jokin vialla ja pahasti. Kaippa ne hakee sillä hyväksyntää ja muuta.haluavat kai kuulla kuinka "seksikkäitä" ne seksinhaluisten miesten mielestä ovat. Eli kommentin pointtina on, että jotku valitsee tuon limaisen, likaisen, saastaisen, arvottoman tien, vaikka kotioloissa ei olisi ollut koskaan mitään moittimista.

    VastaaPoista
  5. ja toinen "syy" taitaa olla ihan vaan TYHMYYS.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Näimpä juuri, voi olla että ne ei oo koulussa saanu huomiota ja poikia ei oo kiinnostanu ja itsetunto on sitte huonontunu. myöhemmällä iällä sitä hyväksyntää ja huomiota miehiltä haetaan ulkonäöllä, koska sillähän sitä saa... mutta huoraaminen menee jo liiallisuuteen kyllä, ihan hullua. pitäisi riittää että sillon tällön käy baarissa seksikkäässä mekossa ja nätissä meikissä.. ja miehet tykkää jo siitä että on vartalonmyötäinen tavallinen toppi ja minishortsit, ei sitä tarvi lutkalta näyttää että sais huomiota miehiltä. ite on tän ainaki huomannu..

    VastaaPoista
  7. juuri :D mutta jotkut saattavat kuvitella, että pojat ei kiinnostu ollenkaan ellei ole toppia mistä tissit tursuaa ulos tai jotain roiskeläppää. Tosiaankin väärää ajattelua, sillä jotkut pojat voivat ihastua vaikkapa silmiin, hymykuoppiin jne. Ei siinä paljasta pintaa tarvita :D

    ja niinhän se menee, että ihmiset jotka pukeutuvat tosi paljastavasti saavat heti lutkan maineen, ja siihen kun lisätään vielä luonne. D:

    pakko muuten sanoa, että oon useimpien postausten kommenteissa saanu sun kanssa aina kivan keskustelun aikaan :D

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Niinhän tuo on monesti, mun poikaystävä ihastu mun silmiin sillon aikoinaan.. :)) ja minä tykkään sen hymykuopasta joka on söpö ku sillä on vaan yks toisella puolella poskee, ja toiselle puolelle ei tuu mitää. :)

    ja en muuten ikinä tiedä anonyymeistä että kenen kanssa oikeen juttelen kun teitä on niin paljon, mut tuo vähän avarrutti asiaa et se oot just sinä joka on mulle kommentoinu vähän enemmänkin. :) ehkä tunnistan sua tekstien perusteella!

    VastaaPoista