Sivut

14.7.2011

Nettishoppausta

Tein äsken tilaukset EMPille ja H&M:lle. Tämmöistä tarttu:

Ylempi paita on Jannen synttärilahja, olisin voinu tilata sen Englannista kahdellakympillä mut siellä ei ollu postiennakkoo vaihtoehtona ja äitin mielestä se oli niin epämääränen paikka ettei suostunu maksaan kortilla sitä niin että olisin antanu käteisenä takasi. Siellä kyseltiin jotain tilinumeroita tai jotain ja äiti ei tykkää semmosia mihinkää nettikauppoihin laittaa ku ne voi kuulemma joutua mihin vaan... -.- Niin että tilasin EMP:ltä ton sitte, pelkkä paita makso jo 27 euroo kun englannissa olis maksanu 17 euroo. EMPin postimaksut oli myös ihanat, 9,95 + postiennakkomaksu 3,50 että neljäkymppii saan pulittaa tuosa nyt, mut mitä sitä ei rakkaansa takia tekis. :D Sitä paitsi Janne halus niin kovasti tuota paitaa ja sitä vitutti ku ei tilattukaan EMPiltä aikasemmin kun nuo postimaksut on nii huimat ja mulla ei oo ollu rahaa pitkään aikaan niin en sillon voinu tilata. Joten tiiän että se tykkää tosta paidasta nyt ku tilasin sen, tää on siis nappivalinta. Sitä paitsi on palkkapäiviä tässä nyt niin on rahaaki, vasta tuli satanen tilille. :) Ja kohta tulee lisää.

Nuo alemmat kengät on sitte H&M:ltä, oon pitkään halunnu noita leoparditennareita ja ballerinoja en oikeestaan ees omista kunnollisia joten tuossa nyt tulis nekin. :) Kummatkin maksoi 9,95 joten kakskymppiä maksavat yhteesä, ei paha. Postimaksut vaan on sen 8 euroo taas että.... Mutta niinkun jo sanoin niin kyllä mulla rahaa on!

Seuraavaks alan tekemään matkapostausta jonka kanssa voi kulua aikaa. En tiiä vielä kerronko kaikista päivistä samassa postauksessa, saa nähä kuin paljon ehdin tehä. :D

2 kommenttia:

  1. Jos nettisivu kyselee tilinumeroa, ei sinne sitä kannata laittaa. Luultavasti paidan voisi muualtakin löytää ja jos jonkun paikan löydät, koita googlettaa kokemuksia, ne kertovat todella paljon paikan luotettavuudesta.

    Miksi tuhlaat nyt samantien kaikki rahasi?
    Kohta sitten taas valitat blogissasi, kun ei ole rahaa.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Tiiän ettei kannata laittaa mitään tilinumeroita jos jossain kysellään ja siks ymmärränki miks äiti ei sieltä halunnu tilata tuota paitaa.... Ja oonhan mä googlettanutkin vaikka kuinka paljon ja yrittäny ettii muualta tuota paitaa mutta EMP oli ainoa paikka. ://

    Ja tuosta tuhlailusta, en oo tuhlaamassa kaikkea, mulle jää vielä rahaa ja on vielä töitäkin luvassa. :) Tilaan vaatteita sillon kun oon jotain halunnut pitemmän aikaa ja tiiän että se tulee tarpeeseen, ja Jannelle nyt tietenkin synttärilahjan halusin ostaa. Enkä muutenkaan oo ikinä osannu arvostaa rahaa, rahalla ei tee mitään jos se vaan on lompakossa. Mut kyllä mä jätän yleensä säästöönkin niinkuin mulla nytkin jäi melkeen viiskymppiä noiden ostosten jälkeen käteen. :) Että en mä en todellakaan tuhlaa kaikkia rahoja heti kun saan! Enkä myöskään ole blogissa varmaan "valittanut", ainakaan omasta mielestä ei ole valittamista jos mainitsee ettei ole rahaa.

    VastaaPoista