Sivut

2.7.2011

Uusi ulkoasu

Niinku varmasti huomaatte niin ulkoasu on uudistunut. :) Vanha todellakin alkoi kyllästyttämään niin tein uuden. Toi banneri nyt on vähän tylsä, halusin äkkiä keksiä jotain uudempaa niin siitä nyt tuli mitä tuli. Ehkä saisin joskus tehtyä jonkun omaperäsen kuvan ja käyttää vaikka omiakin kuvia. Mut vähän vierastuttaa käyttää bannerissa omaa naamakuvaa, mutta voishan sitä kokeilla koska tykkään ainakin muitten blogeissa semmosista bannereista joissa on oma kuva jotenki hienosti laitettu. :)

10 kommenttia:

  1. tosi kiva tää uus ulkoasu ja etenki tuo banneri!! :)

    VastaaPoista
  2. Muistathan, jos kopioit netistä kuvia, tulee sinun mainita mistä ne on.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: kiitoksia ! :))

    Anonyymi2: no nämä kuvat on deviantartista joskus löytynu :D mut ei kyllä oo kovin moni kertonu missään vaiheessa mistä banneriin otetut kuvat on peräisin jos ne on jostain netistä. ainakaan ite en oo törmänny keneenkään joka olis kirjottanu blogiin kaikki lähteet!

    VastaaPoista
  4. ihana banneri. tosi söpöt kuvat (:

    ano2:

    en usko, että kovin moni tuommosia miettii.
    nimittäin tuskin kukaan kuvien kopioimista mitenkään vahtii tai mitään. deviantartkin on semmonen paikka josta kopioi varmaan suurinpiirtein kaikki.
    eri asia on sitten jos kopioi toisen blogista jostakin ihan itse otettuja kuvia.
    merkitsetkö itse kopioitujen kuvien lähteet?
    epäilen...

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: tuossa on kyllä miettimistä :) deviantart on niin suosittu paikka että sieltä kopioi kaikki, sitä paitsi kuvat siellä on hienoja ja taiteellisia. samaa ei löydä esim. googlen kautta. ja varmasti ne ihmiset jotka deviantartiin kuviaan lisäilee niin tietää että varmasti niitä voidaan tulla kopioimaan... en usko että kukaan väittää niitä kuvia kuitenkaan omiksi, kai niitä kuvia käytetään ihan vaan just bannereihin ja tällasiin tai vaikka puhelimen taustakuvaksi :D

    VastaaPoista
  6. Kun aiemmin blogia pidin ja kirjoituksiin laitoin kuvia, mainitsin jos ne olivat esim. deviantartista. Myös ystäväni merkitsee teksteihinsä yleensä loppuun tai sitten muualle, että yleensä hänen kuvansa on otettu tietystä paikkaa ELLEI toisin mainita.

    Jos itsekin kuvaa, luulisi ymmärtävän mitä copyright tarkoittaa. Se on myös muiden kunnioittamista ettei suoranaisesti varasta kuvia, vaan ilmoittaa lähteen. :)

    VastaaPoista
  7. voi että miten kiva uus ulkoasu! käy älyttömän hyvin tälle sun blogilles :--) munkin pitäis varmaan alkaa uutta värkkäilemään, jos sitä sitten joskus jaksais ja sais jotain aikaseks :D

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: mun mielestä ei oo oikeestaan mitenkää erityisesti varastamista jos banneiriin käyttää noita kuvia, ja en oo kyllä nähny että kukaan olis ikinä bannereidensa kuvista kertonut yhtään mitään... mutta sit blogiteksteissä jos oon joskus enemmänkin käyttäny netistä kopsattuja kuvia niin pistän yleesä loppuun myös lähteen. :D

    Ronnie: kiitoksia, iteki tykästyin tähän ihan kivasti! :)) olis vaan kiva käyttää bannerissa ihan omia ottamia kuvia. mut pariisin reissun jälkeenhän niistä matkakuvista vois tehä jonkun...

    VastaaPoista
  9. kylläpä tuosta kopionti jutusta tuli kiista :D

    Jokainen ite päättäköön lisääkö lähteet vai ei!


    hei ano! kommentoitko kaikkiin blogeihin jossa näet netistä otettuja kuvia joihin ei ole merkitty lähteitä? o_O

    VastaaPoista
  10. Ano: haha kyllähän tästä pieni kiista tuli :DD mut ei kuitenkaan pitäs olla tän aiheen niin vakava.... ja jokainen päättäkööt itse tosiaan :)

    VastaaPoista