Sivut

20.7.2011

Paketit tuli !

H&M:n ja EMPin paketit tuli ! Olin Sonjan kanssa kylillä ja kirppiksillä käytii ja nyt tarttuki mukaa pari juttua. :)

 Nuo kengät oli kummatki sopivia ja hyviä joten ei tarvi alkaa palautteleen mitään. Tykkään kovasti:)

Nämä sitte löyty neljällä eurolla kirppikseltä! Tuli semmonen pöytä vastaan jossa oli aivan ihania kenkiä ja Sonjan kans oltiinki sen pöydän luona aika kauan. Seki osti kengät siitä. :) Nuo mun kengät on korkeet, varmaa joku 12 cm korko mut eiköhän siihenki opi. Pikkuhiljaahan niillä korkokengillä oppii kävelee.. Kymmenen sentin korot on ollu korkeimmat millä oon kävelly eikä ne tunnu pahoilta mut tää tuntu jo vähä oudolta. :D Mut juhlissaki noita varmaan käytän kuitenki enkä esim. koulussa... Mut hyvä löytö kyllä.

Löysin myös tosi nätit käyttämättömät rintsikat kirppikseltä kolmella eurolla. Ne oli kans jotku H&M:ltä tilatut ku olin nettikaupassa just samanlaisia nähny... En ymmärrä miks ne tilaa ja sitte myy minihinnalla pois ihan käyttämättöminä. :D Jos ei oo hyvät nii kannattais ennemmin palauttaa.

Tästä Jannen paidasta voisin ottaa kuvan sitte ku on Jannen päällä, se ei oo vielä nähny tätä ees. Toivottavasti tää ei kuitenkaan oo liian iso ku vähä isolta tuntuu.. Jos on nii sit pitää vaihtaa S-kokoon ku yleensä Jannen paidan on ämmää. Ja saa taas ootella...

Jouduin muuten leventämään tätä blogia ku muuten nui kuvat ei mahtunu tähän noin isoina... Ja nyt tuo banneri ei täytä tuota valkosta osaa kokonaan vaan jää tolleen tyhmästi, ärsyttää. Ja jos suurennan sitä niin se menee tietenki sumeeks ja sitte se on ihan ruma... Koska se ei ton isompi oo. -.- Ehkä jaksan tehä joskus uuden kuvan..

3 kommenttia:

  1. mut eihän alusvaatteilla oo palautusoikeutta.. ?
    varmaa sen takii on laittanu kirpparille, mitä palauttanu :)

    VastaaPoista
  2. moi ! meikäläinen suuntailee pikavisiitille pohjoseen sunnuntaina, ja kelasin että oisko liian outoa kysyä, haluisitko nähä mua ylivieskassa sunnuntaina ? :D vastaa meikäläisen blogiin jos innostaa hehe !

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: aivan tosiaan empä tajunnu ollenkaan. :DD tuosta se varmaan johtuki.... mut halvalla oli laittanu ku kolme euroa vaan. :) mut ne rintsikat oli kyllä ollu alennuksessakin jo aika kauan niin eikai ne maksanu sit muutenkaan kovin paljoa.

    VastaaPoista