Sivut

28.7.2011

Pelleilyä

Laitan tähän nyt loput kuvat jotka sain Meriltä. :) Oltiin siis Kärkkäisellä se ensimmäinen päivä ja tällasia kuvia saatii aikaa vessassa. Ei muuten tarvi ihmetellä kun ollaan räjähtäneen näkösiä, käveltiin kylältä tuonne Savarin alueelle niin ihan järkyttävä kaatosade päätti alkaa kesken matkan. Kengät alko olemaan sen verran epämiellyttävät jaloissa että käveltiin sitten ilman niitä, avojaloin. Ja se oli ihan kivaa! Meikit kyllä tärvelty aika pahasti niinku kuvistaki voi nähä, ripset kiinnittyny toisiinsa ihanasti. Mutta mitäs pienistä!









Nämä siis ensimmäisenä päivänä ja Kalajoen kuvat onkin tuolla alempana olevassa postauksessa! 8) Mutta mukavaa oli ! Ja uusiin ihmisiin tutustuminen on aina huikeaa. :)

6 kommenttia:

  1. onpa tuo sun tukan väri haalistunu D:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: No hui hirveää :---D eiköhän se oo aika normaalia kesällä, varsinki jos on punaset hiukset! eikä se ole vakavaa ainakaan mun mielestä. aika moni kaveriki on valittanu ku kesän aikana hiukset haalistunu mut minkäpä sille voi. sitä paitsi, haalistunut punainen/oranssihan on tämän kesän muotiväri hiuksissa, oon lukenut lehtiä. :-D

    VastaaPoista
  3. Hitto, en tiiä tuliko mun komma tähän se edellinen ku tää sekos..

    Mutta ootta söpöjä! :)

    VastaaPoista
  4. Meeri: Ei näemmä tullut mutta nyt tuli! Ja kiitoksia!:))

    VastaaPoista
  5. noi toka ja kolmas on aika karuja X-------D hehe
    noo kerrankos sitä

    VastaaPoista
  6. meri: niimpä nii! saa sitä joskus pelleillä. :-D

    VastaaPoista