Sivut

20.7.2011

Heippa

Kävin eilen shoppailemassa ihan yksinäni, ja oli kyllä tosi rentouttavaa. Kävin kaks kirppistä läpi eikä ihmeekseni tarttunut matkaan yhtään mitään! Omituistako? Mulla oli kuitenki huutava pula alushousuista ja ajattelinki et lähen Pariisin reissun jälkeen alusvaateostoksille. :D Kävin myös cittarissa kattelemassa kenkiä (ehehe) ja Kappahlissa. Honkalan Kengässäkin taisin käydä... No, Ykalaiset tietää nää paikat. :) Tässäpä vähän niitä ostoksia. Vähä mautonta pistää jotai alusvaatekuvia blogiin mut menkööt nyt, nuo pöksyt on sen verran söpöjä!

 Seppälässä oli alusvaateosastolla semmonen ota 3 maksa 2 tarjous ja otin noita alkkareita sitte joissa on yhessä paketissa aina kaks nii pääsee halvemmalla. :) Seppälässä yms. on nii armottoman hintavia alusvaatteet... Kappahlissaki yhet hienot rinsikat 18,95 €. Ö__Ö Noh, sinne jäivät.

 No tää nyt oli heräteostos jos mikä. Cittarissa sattui olemaan Maraboun suklaat pienessä tarjouksessa, levy eurolla jotin ostin sit vähä suklaata säästöön neljällä eurolla. :D Sitä paitsi Janne tykkää tuosta mintusta.

 Seppälästä ostin myös tämmösen kynsilakan koska oon jo ties miten kauan haaveillu glitterlakasta ja oon aina hypistelly ihastuksissani näitä Seppälän lakkoja. Ja nyt VIHDOIN ostin sitten tämmöisen. Piti aika runsaasti laittaa tätä että peittää kun tää on vähän semmosta jännää, mut kuitenkin kuivu tosi nopeesti eikä tää lähekään kynsistä ihan helposti. Taidan ostaa tästä lähtien Seppälän Models Own -lakkoja... Vaikka olihan tuo vähän kallis ku 4,95, Yleensä mun ostamat lakat on alta neljän euron mut ne onki sitte aina vähä paskoja eikä pysy hyvin. :D

Tämmöiset kynnet, vähä huonosti lakkasin mut eipä siitä ollu paljo aikaa. Ja muutenki oli vähä hankalaa levittää tuota lakkaa joka paikkaan, esim. reunoille !

Nyt oottelen vielä niitä H&M: ja EMPin paketteja jotka tilasin.... ei näy eikä kuulu. Ja Jannen synttärit oli sitä paitsi jo toissapäivänä (17v!) joten sais alkaa tulemaan jo. Sen jälkeen mulla ei oo enää mitään ostettavaa vaikka tarvin kohta uuden ripsarin... Äiti ei oikeen tykkää ostella meikkejä eikä se oikeen tajua niitten päälle kun se ite käyttää vaan jotain halpisripsaria, mun meikit on aina huomattavasti kalliimpia ja mulle merkkaa enemmän laatu ku hinta. Että ostan sitte mieluummin ite ku äiti kauhistelee jos ripsari maksaa sen 12-16 € minkä hintasia yleensä ite käytän. Hiuslakassa sama homma ku käytän sitä Tresemmen isoa valkosta lakkapulloa joka maksaa sen 8 € eli ihan liikaa meijän äitille!

3 kommenttia:

  1. kivan väristä tuo kynsilakka! :) ja vähän söpöjä alushousuja, sori oli pakko sanoo :') :D

    VastaaPoista
  2. joo ei mitään ja kiitos vain kovasti!:DDD

    VastaaPoista
  3. 18,95 euroa on loppujen lopuksi rintaliiveistä aika vähä. itse pullitin rintaliiveistäni 80 euroa ja nekin oli alennuksessa... mutta toisaalta mulla on sen verran isot tissit ettei esim seppälän rintaliivit mene millään päälle :D

    VastaaPoista