Sivut

22.7.2011

Moikka

Tein nyt tämmösen erillisen postauksen vielä että tähän voi antaa mulle niitä postausehdotuksia jos jotain tulee mieleen. :)

Ja anonyymeille tiedoksi, te jotka tulette tänne vittuilemaan niin ketään ei oikeasti kiinnosta eikä kukaan ota teitä tosissaan ennen ku uskallatte tulla sanomaan samat vittuilut omissa nimissänne. :-D Tuo on noloa tulla kaikkien blogeja haukkumaan yms ja vielä nimettömänä. Jos ei ole pokkaa sanoa asioista omissa nimissään niin sitte on sama pitää turvat tukossa koska ketään ei oikeasti kiinnosta. Muakin aina ärsyttää ku muiden blogeihin tulee niin ihmeellistä kommenttia anoilta että huhhuijjaa. Mutta onneksi on teitä järkeviäkin anonyymejä. :D Luulempa että tähänki postaukseen tulee hirveetä "me vaan kerrotaan mielipiteemme tästä blogista ja annetaan parannusehdotuksia!" mut ei tuo nyt ihan semmosta rakentavaa kritiikkiä ole vaan suoranaista pikkuasioihin takertumista. Painotan edelleen että jos joku miniasia haittaa niin hirveesti niin tätä blogia ei tarvitse lukea ollenkaan. Kannattaa ajatella välillä sitäkin, että kirjoittaisitteko samanlaisia kommentteja jos teillä olisi nimimerkki käytössänne ja oma tili.

8 kommenttia:

  1. Asiaa! Tosiaan, on hirveesti ollu liikkeellä tollasia ilkeitä anoja! Isostakaan kritiikistä en oo moksiskaan, mutta pikkuasioihin tarttuminen on ärsyttävää ja varsinkin suorat haukkumiset.

    VastaaPoista
  2. Meeri: niimpä niin ! miks pitää tarttua pikkuasioihin joka on ihan täysin turhaa? ehkä ne vois ite tehä oman blogin ja yrittää sit miellyttää kaikkia samaan aikaan ja koittaa kestää sen ku anot hyppii silmille. :D

    VastaaPoista
  3. Ihmiset on outoja. Ensin vaaditaan suoria sanoja, ettei puhuttaisi selän takana ja kun ne asiat sanotaan suoraan, niistä sitten itketään ettei tarvis vittumainen olla. Miksei ihmiset osaa päättää mitä haluavat?

    VastaaPoista
  4. Minä en oo sanonu ikinä että mulle saa sanoa suoraan. :D toki saa, mutta olisin ilonen jos te anonyymit uskaltaisitte sanoa asiat OMISSA NIMISSÄNNE eikä nimettömänä. typerää antaa kritiikkiä nimettömänä jos sitä ei sitte omalla nimellä uskalla antaa ollenkaan. Ja muutenki typerää valittaa jostain kirjoitusvirheistä tai kuvalaadusta, eikö vain?

    VastaaPoista
  5. Lueskelin blogiasi ja puhuit aika paljon kaksinaamaisuudesta. Myönsit myös itse puhuvasi paskaa joistakin. Mielestäni kaikki ihmiset eivät ole kaksinaamaisia (vaikka niin jostain juuri luinkin). Aika suurta yleistystä sanoa että kaikki ovat. Itse en puhu muista pahaa. Joskus olen saattanut arvostella jotakuta mielessäni, mutten ääneen. Suoraan puhumista arvostetaan, mutta kannattaako se aina? Miksi negatiivista palalautetta annetaan jatkuvasti muista, kun voit sanoa jotain positiivistakin.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: tuotahan minäkin, miks näihin blogeihinkin annetaan niin usein sitä negatiivista palautetta mut mitään positiivista sanottavaa ei ole vaikka lukeekin juuri tätä blogia? miksi lukee jos siinä ei ole mitään positiivista? :D ja mähän sanoin tuossa just että eiköhän kaikk edes JOSKUS puhu kakkaa muista, mut en tarkota tällä sitä että kaikki olisi kaksinaamaisia paskiaisia, vaan että varmaan kaikki puhuu jossain vaiheessa elämäänsä jostain ihmisestä negatiivisia juttuja. mut sulla on kyllä hyvin jos pidät melut mahassa! niin pidän kyllä itsekin mutten voi sanoa että aina, välillä ne vaan tulee sitten suusta ulos. :D ja suoraan puhuminen ei aina kannata, siinäki oot ihan oikeessa.

    VastaaPoista
  7. asia tekstiä!

    ja jotenkin alko tuntumaan siltä, että tyyppi joka kirjottaa sulle anona niitä "parannus ehdottelu kommenteja" on joku yks ja sama... kirjotustapa on niin saman tyyppinen aina niissä "vänkytys" kommenteissa D:
    no en sitten tiiä...

    mites ois postaus vaikkapa jostain sun lemppari sisustus jutuista? :D

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: tuo sisustusjuttu kuulostaa kivalta! mun pitää vaan miettiä miten toteutan sen :) kiitti ehdotuksesta!

    ja eihän sitä muuten tiedä jos mulla onkin yksi ja ainut vähäjärkinen ano jolla ei ole muuta elämää ku muiden blogien haukkuminen yms.

    VastaaPoista