Sivut

26.7.2011

"Jos Auvinen, Saari tai Breivik olisivat saaneet vähän seksiä ja edes välillä jonkun tyttöystäväkseen, kenestäkään heistä ei olisi tullut joukkomurhaajaa."

"Lopuksi ei voi muuta kuin esittää vetoomuksen kaikille nuorille naisille: menkää puhumaan ja tekemään tuttavuutta ujojen, syrjään vetäytyvien hiljaisten nuorten miesten kanssa. Se pelastaa heidät, ja joissain tapauksissa myös kymmeniä muita."

Koko teksti:  http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194688377213/artikkeli/puheenaihe%20tyton%20puute%20sairastuttaa%20miehenalun.html


Kyllä tämä alkaa menemään naurettavaksi. Löysin tämän artikkelin yhdestä suosikkiblogeistani ja uusimmassa postauksessa otettiin tämä asia aiheeksi. Päätin nyt itsekin ottaa kantaa tähän koska koko juttu saa kiehumaan kiukusta! Ihan oikeasti nyt, syytetäänkö nuoria naisia näistä viimeisten vuosien murhista (Oslo ja Suomen kouluammuskelut) sen takia etteivät ole tajunneet antaa pillua ujoille ja syrjäytyneille miehille? Laitetaanko tämäkin juttu naisten niskoille? Eiköhän se oo ihan niiden miesten oma homma hankkia sitä seksiä, pitääkö naisten sitä muka alkaa väkisten tyrkyttämään? Jos haluat naista etkä saa muuten, niin tilaa ilotyttö.

Jos naiset alkaa tyrkyttämään seksiä niin ne saa huoran maineen. Jos naiset ei tyrkytä sitä, niin niitä syytetään murhista sen takia etteivät ammuskelijamiehet ole saaneet tarpeeksi seksiä. Sanompahan vain että taitaa tuon artikkelin kirjoittaja olla itse aikamoisessa puutteessa ja olla oikea sovinistisika. Miksi naisten pitäisi kiinnostua syrjäytyneistä miehistä jos miehetkään eivät kiinnostu samanlaisista naisista? Ihan niinkuin naisilla ei olisi jo tarpeeksi seksuaalisia paineita tässä yhteiskunnassa niin murhatkin laitetaan heidän syykseen miesten seksinpuutteen takia. Ja huom huom, kyllä naisetkin tuntevat puutetta ja haluavat seksiä, mutta kuinka moni nainen loppujen lopuksi on lähtenyt murhaamaan koulunsa opiskelijoita ja opettajia sen takia ettei saa miehiltä seksiä?

Mitä itse sanotte?

15 kommenttia:

  1. Olen aivan samaa mieltä kanssasi tuosta asiasta. On naurettavaa, kerrassaan naurettavaa syyllistää naisia! Hyi helvetti tätä maailmaa.

    VastaaPoista
  2. Julija: Sanoppa muuta! :// Välillä tuntuu että maailma voisi oikeasti olla parempi ilman miehiä... Nehän niitä vallanhimosia paskiaisia on jotka alkaa sotimaan ja ammuskelemaan yms. Stalin ja Hitlerki oli miehiä. -.- Ja nyt vielä on pokkaa alkaa naisia syyttelemään...

    VastaaPoista
  3. Huhhuh, jotain rajaa!

    Ehkä se pieni viisaus tossa on, että jos noilla ois oikeesti ollu kumppani jonka kanssa olis yhteinen tulevaisuus niin ehkä sitte ois voinu tekijät miettiä vähän pidempään tekoa... Mutta ei noin sekoa ja sairasta mieltä seksillä paranneta!

    On muuten oikeesti totta, että ylivoimasesti suurin osa verilöylyn aiheuttajista on miehiä! Ei tuu yhtäkään naispuolista mieleen..

    VastaaPoista
  4. Linda: iteki mietin että jos niillä ois ollu rakkautta elämässä niin välttämättä kauheuksia ei ois tapahtunu. muistan ku olin seiskalla ja joku pälli keksi tehä meijän koululle perättömän pommiuhan netissä... -.- siitä tuli hirvee hulabaloo. se oli just sen tuusulan kouluammuskelun jälkeen. Ei ois tuotakaa tullu välttämättä jos ois ollu rakkautta auvisella elämässä! mut että naisia syytetää siitä ettei nuo miehet oo saanu seksiä, se on jo naurettavaa. ja eipä noita ammuskelijanaisia näytä paljo kyllä olevan. ://

    VastaaPoista
  5. No huh huh, naurettavaa, mihin tää maailma on menossa! Helppohan jonkun on jälkeen päin sanoa ''Joo ku ois vähä seksiä herunu nii oltas pelastuttu'' -.- typerää

    VastaaPoista
  6. täysin samaa mieltä! eiköhän kaikki tiedä ihan selvästi ne syylliset näihin tekoihin ettei tarvi tällasia alkaa pohtimaan.

    VastaaPoista
  7. Meeri ja Anonyymi: Sanokaapa muuta :// Tää menee oikeasti jo LAPSELLISUUDEN puolelle...

    VastaaPoista
  8. joku taas kirjottanu artikkelin ku yhtäkkiä juolahti mieleen pari asiaa,pistetäämpä naisten syyksi; olisko ees mies? HUOH, mullaki pistää vihaks tämmöset...

    VastaaPoista
  9. Asiaa. Miksi ihmeessä naisten pitäisi väkisin tutustua joihinkin outoihin ujoihin tyyppeihin, vaikkei oisi edes kiinnostusta?
    ja millä perusteella naisen pitäisi tehdä aloite? yhtä hyvin nämäkin vetäytyneet tyypit olisivat voineet tutustua tyttöihin...

    Sitä paitsi jos ajattelee, niin olisivatkohan tuommoset hullut edes ollu kykeneväisiä mihinkään suhteeseen?

    taitaa ite jutun kirjoittajakin olla vinksahtanut päästään.

    VastaaPoista
  10. ja lisäystä tohon edelliseen kommentiin...

    sama täällä. alkaa tuntua siltä, että miehet ovat justiinsa kaiken pahan alku ja juuri.
    kaikenmaailman raiskaukset sun muut -_-

    jotkut on justiinsa semmosia itse rakkaita sovinisti paskoja, jotka kuvittelevat että voivat tehdä ihan mitä tahansa. jotkut pitävät naistaankin tavarana. (mutta silloin täytyy olla ymmärrystä jättää äijä eikä alentua lampaaksi)

    VastaaPoista
  11. maijuli: Jep jep, joku sovinistinen paska tuon on kirjottanu ://

    Anonyymi: Niimpä niin, luultavasti noi ei ees halunnu mitään naisia elämäänsä. Jos ne tuohon jamaan joutu niin se johtuu ennemmin rakkauden yms puutteesta kuin jostain helvetin seksistä! ja tuoki on totta että naisia esineellistetään ihan vitusti. Huoratki on tavallaan esineitä vaan jotka tyydyttää miehen tarpeet ja mies saa tehä niillä mitä haluaa... ajatella että jotku suostuu tuommoseen työhön.

    VastaaPoista
  12. niin, kyllähän huoratkin tuntevat aivan varmasti itsensä likaiseksi ja näin. Mutta eihän ne arvosta yhtään itteään kerta tekevät niin kuin tekevät.
    ja joskus kun olen lukenut jotain juttuja, niin jotku ihan "normaalit" nuoret opiskelijatytöt ovat ryhtyneet huonon raha tilanteensa takia maksulliseksi naiseksi. Siis todella alhaista ja säälittävää... (ja sehän taitaa olla jo nykypäivää, että jossain kauppakeskuksissa jotku pikkutenut saattaa käydä panemassa vessassa joitaki äijiä, että saavat niiltä sitten rahaa vaatteisiin jne. joo, todella ihana tulevaisuus häämöttää tälläisillä jakorasioilla. Hyi!!! sairasta.

    VastaaPoista
  13. No tuo on kyllä :// ja noiden pikkuteinien tilanteessa saattaa toki olla ettei ne edes kunnolla ymmärrä mitä tekevät... ja kyllä mä ainakin opiskelijana olisin mieluummin köyhyydessä kuin panisin jokaista miestä rahan takia. tietenki on eriasia ku joistain tosi köyhisytä maista esim siepataan 13-16 vuotiaita tyttöjä ja pakotetaan ne sitten tuohon hommaan, ja rahat otetaa itelle eikä ne saa minkäänlaista palkkaa. :// ja muutenki joissain maissa ei välttämättä oli mahdollisuuksia töihin niin sitte saatetaan muuttaa pois --> ei ole koulutusta --> pakko ruveta huoraksi että saa edes jostain elantonsa :/

    VastaaPoista
  14. Hyvähän tässä puhuu että "mä en ikinä rupeis huorimaan", jos tosiaan on valittava se että kuoletko mielummin nälkään ja kylmään yms vai huoritko niin kumman valitset? Ymmärrän toki teijänkin kannan koska ittelläki asiat hyvin, katto pään päällä, rakastava perhe, ystävät yms. mut ei pidä ajatella niin ahdasmielisesti ihmiset!! Asiasta porkkanaan, miks ne puutteessa olevat naiset ei sitten ammu? Suurin osa näist hirmuteon tekijöistä joita ittelle tulee mieleen on miehiä. Ottakee vastuuta miehet! huhu -__-

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: niimpä nii, siitä tässä puhuttiinki jo että miehet ne näyttää olevan niitä hulluja... en tiiä yhtäkää naista joka ois päässy julkisuutee siitä että ois tehny jotai pahaa.

    ja tuossahan mä mainitsin myös että joidenki ulkomaalaisten kotimaassa on olot niin huonot että on pakko alkaa huoraks. :/ kyllähän sen ymmärtää jos ei oo kotia eikä mistään saa rahaa niin pakko lähteä rikkaisiin maihin huoraksi. ei oo koulutusta eikä mitään niin vaikee se on muuta työtä saada... mut lähinnä mua ihmetyttää se kun jotkut suomalaisetki naiset (luin just uutisistaki tästä) alkaa huoriksi TÄÄLLÄ vaikka olis kuin paljon muita töitä tarjolla! kertokaa minkä ihmeen takia SUOMESSA kenenkään tarvisi huorata? :O

    VastaaPoista