Sivut

25.7.2011

Päivä with Meri

Eilen ja tänään näin Meriä ensimmäistä kertaa. :) En osaa tehä semmosta linkkijuttua että tuosta Merin nimestä pääsis sen blogiin joten joku ystävällinen osais varmaan jotenki kertoa. :----D Voin sanoa etten oo todellakaan mikään tietokonenörtti. Kalajoella oltiin tänään ja tässä vähän kuvia:


 Välillä paisto aurinko mut tässä kuvassa näyttää olevan pilven takana.



 "askarreltiin", minä tein kalan ja Meri oman nimensä :-D Tehtii myös hiekkalinna särkälle mut siitä ei sit saatu kuvaa.

 Tämmösen kuvan löysin myös eli näemmä muaki kuvattii :-D

 Se vilkuttaa.



 Nämä on meidän tien päästä jossa otettii vielä muutama kuva ennen ku Meri ja sen iskä lähtivät takasi Kalajoelle. Oompa kaunis...

Ostoksia, mun ripsari alko olemaan huono ja loppua ja paakkuuntua nii piti ostaa uus. Toi oli alennuksessa ja makso kympin, oikee hinta 16,50 tai jotain sinnepäin. Tänään mun piti ostaa laastareita Kalajoen ABCilta ku tuli rakot jalkojen "taakse", joo kaikki varmaa tajus! Löysin myös Happoradion uusimman levyn ja maksoi vaan ton 7,90 € joten pakkohan se oli ostaa kun on jo pitäny muutenkin ostaa joskus. :-D Luulin et toi ois vielä kallis ku on kuitenki aika uus. Viime syksynä tuli... Nojaa eikai se sit oo enää nii uus ku melkee vuoden ollu kaupoissa. Tää oli muuten viimenen kappalekin jäljellä...

Ostin myös tosiaa suklaata mun se on jääkaapissa ku oli ihan sula. :-D Merillä on vielä eilisiä kuvia niin laitan niitäki sitte tänne kuhan saan ne. 8) Hymiöoksennus vähä tässä postauksessa mut ei voi mitään!

6 kommenttia:

  1. Onko tuo ripsiväri sininen? Jos on, ni mulla on ollu samanlainen. Ja siinä se harjaosa oli semmonen ohut mistä lähti tikkuja. ALuks oli vähä vaikee käyttää mutta vähä ennen ku se loppu ni kerkesin tykästyä siihen. Mutta seki oli niin kallis että en viittiny toista kertaa yli kymmentä euroa maksaa..

    VastaaPoista
  2. Oot ihan unessa tuossa yhessä kuvassa, mikä susta oli otettu sivusta päin ku otat aurinkoa:_D

    VastaaPoista
  3. Tuli muuten mieleen, etten oo käyny rannalla koko kesänä! :D

    VastaaPoista
  4. kummistus: juu tuo on tommonen jännä sinihopeainen, kärkkäisellä tällä hetkellä alennuksessa 9,90 € nii kannattaa sieltä hakee :D eikä oo mun mielestä mitenkää paakkunen tai menny vanhaksi vaikka alennuksessa oliki. ja joo kattelin hiekkaa ja piti kattoo maahan ku oli nii saakelin kirkasta. :-D

    Meeri: kannattaa käydä, uiminen ja rannalla loikoilu ja kavereitten kans höpöttäminen on kivaa ja rentouttavaa :) vaikka tuolla kyllä oli niin kylmää vettä että uskallettiin vaan pulahtaa..

    VastaaPoista
  5. mun blogiin pääsee nimeä klikkaamalla (siis hyperlinkki) näin: maalaa se sana, josta haluut linkin, ja klikkaa kirjotuskentän yläreunan "linkki" sanaa. sitte kirjotat siihe linkkiriville nyt vaikka mun blogin osotteen ja tsädäääm siellä ollaan ! terveisin nörtti.

    jee oli kivaa :---)) ♥

    VastaaPoista
  6. meri: jeee kiitos nyt osaan! huh oon jo kauan miettiny miten nuo jutut toimii.

    mutta samat, kivaa oli!:)

    VastaaPoista