Sivut

28.12.2011

Ostoksia

Tulin kävellen Jannelta omalle kämpille ja jostain syystä iski pikku shoppailuhimo ihan spontaanisti ja kävin X-Globessa kun se tuli vastaan :----D Halppiksessa kävin myös ostamassa limsaa.



Toppi 12,95 € X-Globesta ja yli-ihanat töppöset Halpa-Hallista 5,95 €. Oli ihan pakko ostaa omat töppöset tänne kämppään, nii nää on kätevät laittaa jalkaan jos käy avaamassa alakerrassa oven vieraille jos ovi on menny jo lukkoon. Ja parvekkeella käydessä nää on myös kätevät ! Mutta tuohon toppiin ihastuin heti, niin mun näkönen! Tai siis mun mielestä, en teistä tiiä :----D Sinne jäi myös paljo muuta ihanaa sinne X-Globeen, yhyy! Ainaki yhen toisen topin voisinki ostaa sieltä, mut kaikki muut oli sen verran kalliita etten varmaan vihtis ennen alennuksia. Huomas muuten että suosittu kauppa ku tyyliin joka vaatteesta s-koot loppu ja XL-kokoja oli niin helvetisti. Te lihavemmat, hopihopi X-Globeen!:D

Ja siitä videopostauksesta. Ei vieläkään onnistu laittaa videoita koneelle! En tajua mikä helvetti tätä konetta taas vaivaa kun ennen on onnistunu ihan normaalisti se videoiden lataaminen koneelle. Nyt ku tosissaan pitäs laittaa video tänne blogiin niin kone ei muutako vittuile? Saa nähdä joudunko esittelemään tän mun kämpän ihan tavallisina kuvina.

5 kommenttia:

  1. ''Te lihavemmat, hopi hopi''
    Joku järki nyt tuohon lauseeseen!
    Voisit vaikka sanoa että te isommat tai jotain. Mikään ei oikeen passaa tuohon, mutta lihavat.. not!
    Itse olen xl-xxl kokoa ja kärsinyt ulkonäköpaineista juuri tämän LIHAVUUDEN vuoksi. Haluan vain muistuttaa, että vaikka on kokoa xl, ei välttämättä ole lihava.

    VastaaPoista
  2. Ajattelisit vähän, mitä sanot. Toi voi todellakin loukata jotakuta. Täysin samaa mieltä, kuin ylemmässä kommentissa.

    VastaaPoista
  3. Ei siinä, jos tykkäät Olivia dissata itseäsi ja pömppistäsi, kuten aiemmin, mutta ole ystävällinen ja jätä nuo lihavuus kommentit jatkossa pois. Nuin se kusi nousee päähän kun on hoikka ja xs - s - kokoinen. Onko m kokoinenkin sitten tätä lihavempaa kansaa?

    -- Se eka anonyymi

    VastaaPoista
  4. Anonyymit: Arvasin että joku tai useampi ottaa tästä nokkiinsa. :D En tosiaan tarkottanut tällä mitään pahaa ja tuo mun kommentti tuossa teksissä olikin ns "läppä" eikä tarkotus ole ottaa sitä tosissaan. Meinasin vielä lisätä sen tuohon loppuun mutta en sitten jaksanut enää alkaa muutella tekstiä. Ja mietinkin että onkohän tää vähän ilkeesti sanottu tuo mitä tuohon laitoin, ihan siksi etten todellakaan mitään pahaa halua kenellekään! Eikä XL-kokoiset ole mielestäni aina välttämättä lihavia, ja sitä paitsi arvostan muodokkaita naisia enemmän kuin laihoja muodottomia ja epänaisellisia tikkuja.

    Oon siis pahoillani jos joku loukkaantui tästä, koska se ei ollu todellakaan mun tarkotus. Ja varmasti tuosta mun kommentista voi tulla paha mieli jollekin joka kärsii jo valmiiksi huonosta itsetunnosta, sillä sitä oon minäki kärsiny tässä lukion aikana.

    VastaaPoista
  5. Pidä mielessäsi tämä: jos jokin asia voi loukata jotakuta, kannattaako sitä silloin kirjoittaa?
    Kaikkia asioita ei voi jättää ''läppä''- verhon taakse.

    -- First one

    VastaaPoista