Sivut

6.12.2011

Toiveita

Moni on tehny joulahjatoivekollaasin niin minäki päätin tehä. Laitoin toiseen ihan vaan kivan näköisiä vaatteita joita tuskin tuun samaan ikinä koska moni niistä on koko ajan loppuunmyyty ja muutenki osa kalliita. Sitten toisessa kollaasissa muuta mitä haluaisin tai ois ihan kivaa saada.


Aivan ihania nuo kaks neuletta joissa on tommosta kimallejuttua. Villatakki tai villapaita ois tosi kiva, tommonen paksumpi. Ja sitten nuo topit on kaikki ihania. Huomaa että oon tykästyny vähä tuohon nuden väriin :) Ja sit kun nuissa kahessa topissa on tommosta rimpsujuttua, kertokaa miksi sitä pitäs sanoo?? :D Tiiätte varmasti mitä tarkotan. Kuitenki ne on hienoja. Ja nuo farkut ! Pirun siistit !! Mut nää kaikki on vielä sen verran uusia ja kalliita etten tuu hankkimaan niitä ainakaan vielä. Varmaan tällä hetkellä himoitsen eniten noita kimalleneuleita ja noita farkkuja.

 Järkkärin oon aina halunnu ! En tuu kyllä saamaan sitä ikinä, mut ainakin tuota kännykkää katottii Kärkkäisen lehestä äiskän kans koska mulla alkaa vanha kännykkä reistaileen jo.. Tyynyt H&M:ltä olis kivoja, tykkään koristetyynyistä :)) Niitä ei voi olla liikaa ! Ja voi hitsi ois kiva tuo salkkareiden tuottari ! IHANAA tätä oon oottanu, niitäkin nyt alkaa tulemaan kauppoihin joskus♥ JESJESJES hankin ne kaikki vielä sitä mukaa ku niitä tulee.

Ja nuo meni nyt jostain syystä vähän sumeiks nuo kollaasit -.-'' ihanaa♥

Yritan laittaa viikonlopusta kuvia heti ku ehin, mut luultavasti en vielä huomenna ehdi... Ihan hirveen kiireinen päivä tulee olemaan.

6 kommenttia:

  1. Moikka! :-) Mäkin saan tuon nokia 300:sen joululahjaksi, mut joudun itse pulittamaan siitä sen 45€ :-) Mun muistaakseni tuo on Kärkkäisellä 115€ ja esimerkiksi Expertin nettisivuilla se maksais sen 99€ ja sen voi tilata suoraan liikkeeseen ja Ylivieskassahan on Expertin liike, joten tulis muunmuassa postikulujenkin kanssa halvemmaksi kuin Kärkkäisellä, mutta toisaalta Kärkkäisellä saattaa olla parempaa palvelusta.. En tiiä :D Ja noi farkut on tositosi kivat!!

    VastaaPoista
  2. Ehkä täydellisimpiä ikinä noi neuleet ♥

    VastaaPoista
  3. oon kattonu ihan samoja juttuja hm:ltä! :--) varsinki noi alarivin 2 keskimmäistä toppia, ja nyt hm:llä on aleki;)

    VastaaPoista
  4. Elä osta nokiaa O_O
    Samsung androidilla varustettuna <33333

    VastaaPoista
  5. Elä osta nokiaa O_O
    Samsung androidilla varustettuna <33333

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Ai siellä se olis niin halpa :O Kannattaa varmaan kattoo jos meille olis tullu noita Expertin lehtiä niin jos sais liikkeestä :)) Äiti ei varmasti vihti alkaa tilaamaan mitään..

    hilija: Niimpä!

    iita: Hah nuo on ollu kyllä aika suosittuja, kaikki tyyliin loppu :D

    Julia. No ei mitään samsungeja :( ja en mää semmosia 500 € puhelimia tuu saamaa:D:D:D:D enkä tekiskää semmosella varmaa mitää..

    VastaaPoista