Sivut

12.12.2011

Sekalaisia kuvia

Perjantailta otettuja pikkujoulukännikuvia ja tänään otettuja sekalaisia kuvia kotoa. Jäin kotiin kun surettaa se mummu :(( Huomenna kyllä on tarkotus mennä kouluun.
















Ihan kivoja kuvia joo :-D

Sitte otin kotonaki jotain kuveja.














Ette muuten ikinä arvaa. Mä oon tullu allergiseks tai jotain jollekin meikille! Mun silmäluomet alko yhtäkkiä kuivaa ripsien juuresta kummallisesti ja luulin että talvi kuivattaa, mut äiti sano että se johtuu allergiasta, ku on tullu semmosta jännää pientä ihottuman tapasta. Oon sitten ollu aika paljon meikkaamatta, viime viikolla meikkasin maanantaina kun koulussa oli itsenäisyyspäiväjuhlat ja sitten perjantaina kun oli ne pikkujoulut. Mutta nyt oon taas ollu lauantaista asti meikkaamatta ja katotaan mitä silmille tapahtuu. Pitää ruveta ostaan jotain muunlaisia meikkejä varmaankin :o Luulen että mun eyeliner on aika äksyä tavaraa joten ehkä vaihdan sen tavalliseen kynäkajaaliin. Nyt on kyllä silmät paljon parempana joten ehkäpä tää sitten johtuu niistä meikeistä ! Pitää vaan kattoo että mitä meikkejä voin sitten käyttää. Menetän kyllä mun identiteetin jos joudun lopettamaan meikkaamisen kokonaan !

Kellään tapahtunu vastaavaa?

5 kommenttia:

  1. Tuo ihottuma voi johtu myös liian vanhoista meikeistä, joihin on tullu bakteerikasvustoa. Kannattaa ihan kylmästi heittää vanhat roskiin!

    VastaaPoista
  2. vähä kivoi kuvii x) :D
    tuli tosta yhestä kuvasta mieleen, soitatko pianoo? (:
    ja tosiaan aika jännä toi allergia juttu... mäki kannatan tota anon "vanhat meikit roskiin"-juttua... :D iha vaa wink wink xd

    VastaaPoista
  3. aikas porno asento sulla yhessä kuvassa :DD tuo janne on muuten söppänän näkönen jotenki... jotenkin niin kiltin ja viattoman :D
    onko se`?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Hyvä huomio muuten :) en oo kyllä käyttäny vanhoja meikkejä nyt silmiin, tai no, sen tosi hyvän eyelinerin joka mulla on ollu käytössä, sain sen elokuussa, ja sitten ripsarin ostin heinäkuun lopulla ja vasta nyt sekin alkaa loppua :DD että nuo mitä oon käyttäny on muutaman kuukauden vanhoja.

    Nita: Hehee kaikilla on melkeempä tommoset :DD

    Saara: en soita pianoa, oon kyllä pienenä soittanu :) mut sit se homma jäi! :( Ja joo pitää tosiaa kattoo jos meikinvaihtaminen auttais..

    Anonyymi: Hehee en nyt sanois että se on niin kiltti ja viaton ;D vaikka on se kyllä kunnon söppänä :)) ja joo nauroin iteki tolle kuvalle, tiiän varmaan mitä noista tarkotat.... :D

    VastaaPoista