Sivut

16.12.2011

MISSÄ LUMI MISSÄ TALVI ??

Mua niin ÄRSYTTÄÄ tää loskapaskakeli mitä tuolla nyt on. Ja foreca näyttää tätä:




Rukoilen että tää muuttuu niin että saadaan niitä hemmetin pakkasia niin noi sateetki vois tulla lumena. En olis ikinä uskonu että joudun JOULUKUUSSA pyöräilemaan semmosessa loskapaskassa mitä nyt on ainaki täällä tiet täynnä. Ja sitte joissain kohdissa on kunnon peilijäätä ja sen takia kaaduinki tänään.

Kyllä vituttaa jos saadaan musta joulu. Muutenkin jo tulossa paska joulu ilman mummua ja pappaa nii vielä tähän se ettei sillon oo ees lunta. Mun joulufiilis joka alko jo marraskuussa, on kadonnu jonnekki alimpaan helvettiin. Ei yhtään kiinnosta joulukoristeet tai joulukortit tai ostaa tai saada lahjoja. Nyt näyttää siltä niinku ois vähä liian pimee huhtikuu. Ei tämmöstä vuodenaikaa ees oo Suomessa. Ilmastonmuutosko tää nyt sitte on? Sais mennä se jonneki vitun kauas ja nyt ne pakkaset tänne kiitos ja ne lumet jotka jo kerran saatiin, mut jotka nyt on kovaa vauhtia sulamassa pois ja ruohoo on joka paikassa! Ja yks kysymys: MIKSI HEMMETISSÄ SE LUMI SULAA RUOHIKOLTA EIKÄ TEILTÄ, JA TEILLE TULEE SITÄ LOSKAA JA JÄÄTÄ ? Ö____Ö

Oli pakko vähä avautua mut mua vituttaa tää. Mutta onneksi huomenna Ouluun!

PS: mun äiti on tullu hulluks. En tiiä oonko kertonu mut se aiko antaa mulle joulurahaa. No, se hullu anto mulle sitä kahdeksankymmentä vitun euroa plus neljäkymppiä kuukausirahaa ja sitte mulla oli näköjään kymppi tilillä valmiina niin satakolmekymppiähän siellä näkyi olevan Ö___Ö En voinu muutaku kiitellä äitiä ja olla ihmeissään mut näköjään se on hieman perintöä noilta edesmenneiltä saanu. Pakkohan tähän on lisätä se että mun pappa ei TODELLAKAAN ollu mikään köyhä :-------D No pakko tähän lisätä vielä se ettei se mikään sellanen porvari ollu. Yksinkertasesti se vietti lapsuuden sodan aikasessa köyhyydessä, eikä oo ikinä oppinu tuhlaamaan rahaa tai muutenkaan pröystäilemään. Se on säästäny koko ikänsä rahaa kun ei oo siitä osannu nauttia, ja muutenkin se oli ihan sairaan pihi. En voi kuvitella mut kuulemma mun isomummu Elisabet oli vielä pahempi :D Harmi etten koskaan saanu nähä sitä..

Mutta myöhemmin laitan kuvaa H&M:n tilauksesta kun sain sen tänään haettua :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti