Sivut

10.12.2011

Moikka

Tultiin tänään Iisalmesta Jannen kanssa ja teen myöhemmin niistä siellä otetuista kuvista postauksen. Ehkä huomenna. Tänään en jaksa, koska sain surullisen uutisen kotiin tullessani ja mikäs muukaan se olis voinu olla kuin tämä: Mummu on lähteny tästä maasta ja on jatkanu sinne missä pappakin on. Nyt ne saa taas olla yhessä. Tänään kello kymmenen aikaan se kuoli, ja syynä tietenkin se syöpä joka tosi pahasti oli jo varmasti levinny, kun ei sille mitään voitu enää tehä. Mummu on muutenki ollu pari viime viikkoo tosi huonossa kunnossa, ja eilen se ei enään tunnistanu mun äitiäkään kun kävi siellä sairaalassa :( Mut nyt mummun kärsimykset on voitettu ja tuolla jossain se saa taas olla papan kanssa nuorina ja kauniina.

Ei tässä nyt muuta, halusin vaan kertoa että saadaan taas surra perheen kesken, ja että tulossa on varmaan kamalin joulu ikinä. Mut koitan silti pärjätä. Enkä oo vielä edes itkeny ! Tosi kummallista multa. Mut oon valmistautunu tähän jo niin kauan ettei tää kuolema todellakaan tullu yllätyksenä tai järkytyksenä. Mut eiköhän ne itkut kohta ala.

11 kommenttia:

  1. voi eiiii! D;;;;;
    mut on se parempi et se sillee kuoli (kuulostaa tosi "julmalt" sanoo tollee...) koska sit sen ei tarttennu enää kärsii mitää tuskii, ja joo, nyt ne saa elää ikuisesti onnellisen yhessä, jossain muualla (: <3

    VastaaPoista
  2. ja ainii...
    voimia <3

    VastaaPoista
  3. eeeiii :( otan osaa ♥ koitahan jaksella!

    VastaaPoista
  4. Otan osaa & voimia koko perheelle ! :( <3

    VastaaPoista
  5. Otan osaa & koita jaksaa ♥ :(

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille ! ♥

    Ja totta, parempi vaan näin koska mummu oli jo tosi TOSI huonossa kunnossa.

    VastaaPoista
  7. otan osaa ja voimia sinne päin!

    VastaaPoista
  8. voi ei, näin lähekkäin vielä :---/ jaksamisia <3

    VastaaPoista