Sivut

23.12.2011

Moikka

Kello näyttää 22:42 aattelin tässä just alottaa leffan Rare exports. Suomalainen leffa yllättäen. :---D Nytkin on latuuksilla 6 suomalaista leffaa: Blackout, Erottamattomat, Kalteva torni, Levottomat 3, Miehen työ ja Suden vuosi.

Tää nyt on tämmöstä pikkupäivitystä vaan kun viimeksi oon postannut maanantaina, ja huomenna tuskin tulee postattua kun on joulu. (♥) Ja monilla on ollu tosi nättejä joulusia taidekuvia blogeissaan, joten munkin olis aika kaivaa kamera esiin ja kuvailla huomenna lahjapaketteja, kuusta ja kaikkee muuta joulukoristusta. :)

Mummun hautajaiset oli keskiviikkona, mut niistä en tee omaa postausta tälläkertaa, koska en vaan jaksa alkaa kaikkien naamoja taas suttaamaan. Ajattelin kuitenkin arkusta laittaa tänne kuvaa. Aika samanlainen sekin kuva on kun mitä sillon papan hautajaisissa otettiin. Sama paikka, sama pappi eli Tuomo Kälviä (joka on muuten meidän perhepappi ja ylivieskan paras pappi, mun kastepappi ja rippipappi, toivottavasti myös häissä olis pappina) mut arkku on tällä kertaa valkonen, kun papalla se oli tumman ruskee.

Eikait tässä muuta, sunnuntaina luvassa postausta mitä luultavimmin :) Niin ja lahjapostauksen teen erikseen !

2 kommenttia:

  1. Heippa! Mistä muute latailet nuita elokuvia? On muute tosi kiva blogi ja tosi mukava et jaksat päivittää tätä näin usein! (:

    VastaaPoista
  2. Moi ja kiitti kehuista! :))

    Piratebaysta etin aina leffoja ja uTorrentilla sitten lataan ne :) Tuolla piratebayssa ei ihan hirveesti suomalaisia leffoja/musiikkia löydy mut mut muuten on loistava paikka. Oon mä melkeen aina löytäny ne suomalaisetki jutut mut kaikkia ei löydy.

    VastaaPoista