Sivut

7.1.2014

SLEEK

Nyt on tämäkin tyttö hurahtanut Sleekin ihaniin luomiväripaletteihin. Tai no, vielä en ole päässyt kokeiluun asti uusien tuotteiden kanssa mutta eiköhän sekin tässä järjesty. ;D Olen koko syksyn haikaillut Vintage Romancen ja Acidin perään ja nyt kun ensin mainittu oli vedetty pois Sleekin netti kaupasta, tuli kiire ja lopulta sainkin tilattua nämä kaksi palettia Pretty.fistä. Siellä yksi paletti maksaa 12,95 euroa kun Sleekin omassa verkkokaupassa hintaa on vain 9,95 euroa. Ei kuitenkaan iso menetys mun mielestä !

 Niin kauniit on paketitkin joissa paletit saapuivat !

Vintage Romancessa kaikki sävyt ovat shimmerisiä, paitsi oikean yläkulman ruskea. kuva kyllä vääristää sävyjä vähän, tuo mattaruskea ei ole noin punasävyinen kuiten oikeasti. Alarivillä kolmas ja kaksi viimeistä ovat hyvin glitterisiä verrattuna muihin. Ai että♥

Acidissa shimmerisiä sävyjä on 5 ja mattasävyjä 7. Oon tosi iloinen että tähän on laitettu täysin mattamusta ja mattavalkoinen. Neljä keskimmäistä ovat ehkä ne sävyt, joiden takia tämä tuli ostettua. Ihan törkeän kirkkaita, suorastaan neonvärejä. :D Noista kyllä saa hienon sateenkaarimeikin aikaan!

Kieltämättä syyhyää päästä kokeilemaan. Instagrammista oonkin jo löytänyt vaikka mitä meikkikuvia ja kyllä näillä saa vaikka mitä hienoa aikaan kunhan vain taitoa riittää. Hinta on silti kyllä tosi alhainen, kun yhdessä paletissa kuitenkin on 12 sävyä. Nämä olivat myös pienempiä kuin odotin, mikä on vaan hyvä asia niin ainakin mahtuu reissun päälle mukaan jos joskus haluaa ottaa! Ei vie vessassakaan paljoa tilaa. Seuraavaksi pitäis varmaan katsoa mihin näistä on ja laittaa tännekin vähän kuvia meikeistä. Nämä on vaan niin kauniita ja hienoja luonnossa (kuvat ei anna oikeutta) ettei millään raaskisi tehdä sitä ensimmäistä siveltimen vetoa! Mutta kyllä nämä käyttöön on ostettu ja veikkaan että nämä on mun ensimmäiset kunnolliset ja hyvät luomiväripaletit ikinä. Voin kuvitella miten joskus työssäkäyvänä mulla menee kosmetiikkaan ihan törkeät määrät rahaa. Meneehän sitä jo nyt!



Onko joku muu kokeillut Sleekin meikkejä? Mitä voisitte suositella? :)

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyviltä! Pitää varmaa itekki hankkia tollaset kun mun vanha paletti alakaa olee jo joittenki sävyjen kohalla loppuun käytetty :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä Sleekin paletteja on ihan himona erilaisia et sieltä kyllä luulis löytyvän ;D Kaippa sitä pitäs ihtekki hommata enemmän näitä, ainaki joku ruskeesävynen!

      Poista