Sivut

26.1.2014

Gerbiili tuli taloon

Meidän Lumi-gerbiili kuoli viikko sitten torstaina, luultavasti kasvaimeen. Ne on gerbiileillä harmittavan yleisiä. :/ Onneksi löysin heti uuden gerbiilikaverin yksin jääneelle Nasulle ja seuraavana päivänä haettiin kaverin avustuksessa uusi gerbbu meille Oulaisista. Sen alkuperäinen nimi oli Lily eikä olla nyt oikein keksitty muuta nimeä. Kutsun tässä postauksessa sitä siis Lilyksi mutta nimi saattaa vaihtuakin. :)

Lily oli kyllä tosi erilainen verrattuna Nasuun ja Lumeen, varsinkin aluksi. Syliin oli tosi vaikea saada ja potki ja pyristeli aivan uskomattomalla voimalla. Se myös hätyytteli Nasua ja yritti paritella sen kanssa (:DDD). Luultiin ensin että se onkin poika mutta luin sitten netistä että gerbiilit saattaa kiimassa yrittää pariutua samaa sukupuolta olevan kanssa. Miten mulle ei tommonen tieto ennen oo tullut vastaan! Kyllä niillä jotain tappelunpoikasta meinasi tulla myös. Nojoo, askartelin terraarioon sitten verkosta sellasen seinän keskelle ja kummatkin pääsi omalle puolelle häkkiä. Muutama päivä pidettiin verkkoa siinä ja otettiin sitten pois. Ja Nasusta ja Lilystä oli tullut kavereita, että hyvin meni totutus tuon verkon avulla. :) Nyt ne nukkuu yhdessä ja toimii normaalisti, Lily ei enää yritä kiivetä Nasun päälle! Se on myös helpompi ottaa syliin, on ilmeisesti tottunut uuteen paikkaan ja uuden emännän tuoksuun.

On noilla nyt ihan kivasti tavaraa häkissä!

Tunnun päästä terraarion järkkäyksestä se näyttää jo tältä....

 Uusi asukki näyttää tältä! Mustia eläimiä on toivottoman vaikea kuvata surkeasti valaistussa huoneessa, varsinkin sellasia jotka vipeltää koko ajan.




Nasu on tän näköinen jos joku ei muista!

PS: Oikealla oleviin pallukoihin on ilmestynyt Pinterest ja Ask.fm joten saa käydä heittään kysymyksiä. :---D Pinterestiin keräilen kivoja askarteluinspiksiä joita voi soveltaa vaikkapa 4h-kerhoihin jollaista itse ohjaan. Ei mitään hajua miks oon joskus tehny Askin mut saa käydä heittään kysymyksiä jotka tuota askeilua harrastaa. ;D Taitaapi tulla puhelimeen heti ilmoitus kyssistä. On tää älypuhelinaika kätevää...

4 kommenttia:

  1. Ekaa kertaa näen mustan gerbiilin :D oon elämän aikana nähny monella tutulla gerbiileitä mut mustan väristä en oo ennen nähny en tiedä onko se ei kovin yleistä tai sit mä en oo tarpeeks nähny gerbiileitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä musta on mun mielestä ihan suht yleinen väri, mut tietenki nyt kaikenmailman ruskeita on varmaan eniten... :D

      Poista