Sivut

14.1.2014

Herkullinen, nopea ja helppo marjasmoothie

Ähtärissä ollessani sain hyvän vinkin helppoon smoothieen. Tämä on ihan pakko jakaa, koska valmistamisessa kestää ehkä minuutti ja tulos on tosi herkullinen!

Tällaisella Melissan pienellä tehosekoittimella oon väkränny smoothiet. Pöllin tän kyllä kotoa lainaan ja nyt toivon ettei tätä pyydetä takas. :-D Oon viikon tehny tällä joka päivä smoothien joten en osais nyt ollakaan ilman tätä. Ehkä sauvasekoitinkin voisi toimia?

 Marjajogurttia ja mehua. Silmämääräisesti itse oon laittanut näitä sekoittimeen ja sitten se tärkein, eli pakastemarjoja JÄISINÄ. Kannattaa pilkkoa jos on esim. isoja mansikoita, ne ei jäisinä oikein meinaa ihan helposti murentua. Ainakaan tolla mun sekoittimella! Ne jäiset marjat vaan tekee smoothien ihanan kylmäksi ja hieman hileiseksi. Voisin ehkä ennemmin vannoa Ingmannin mustikkajogurtin nimeen kun kokeilin sitä tuon arkijogurtin jälkeen. Mustikka-aronia-rypäle-mehua en vaihtais.

Nam!

Heldemäiseksi smoothie on helppo vaihtaa, jogurtti ja mehu vain hedelmä-versioiksi ja samoin marjat hedelmiksi. Ei tule niin jäistä mut hyvää kuitenkin. Ja voikai niitä hedelmiäkin pakastaa jos uskaltaa kokeilla.... :---D

8 kommenttia:

  1. Kyllä näyttää herkulliselta :p omnom pitää kyllä itsekkin kokeilla! :3

    VastaaPoista
  2. Meidänkin kaapista löytyy mini Melissa! Toi sekotin maksaa alle 15 euroa... jos se varastetaan takaisin käy ostamassa oma ;) Pitääkin kokeilla tuota ohjetta, oon juonu yliannostuksen banaani-maitorahka-mansikka smoothieta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeaa hyvä ettei oo kallis :D Voi sit hommata omankin. Ja mä voisin kokeilla tuota sun ohjetta joskus! 8D

      Poista
  3. pitää ostaa sekoitin ja kokeilla :D

    VastaaPoista
  4. Tosta sais varmaan kesäks hyviä drinkkejä kun lisäis sekaan vielä vähän kirkasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niimpä, en oo tullukaa ajatelleeks. :D Vois vaikka kokeilla joskus kun sattuu kotona viettelee kavereiden kans iltaa alkoholin merkeissä!

      Poista