Sivut

3.1.2014

Uusia juttuja

Kävin pitkästä pitkästä aikaa kirppareilla ja tuli tehtyä loistolöytöjä. Pitäis vissiin useemmin käydä mut nykyään ei vaan tuu käytyä. Joskus pari vuotta sitten kävin kirpparit läpi joka viikko. :----) Ei enää aika riitä! Onneks on loma.

 Levyjä, hinnat vaihteli eurosta neljään euroon. Toi Chisu oli se neljä euroa ja vähä hikinen hinta alkaa jo mun mittapuulla olemaan, otin nyt kuitenkin kun tuossa on kaikkea lisämatskua. :---) Kerään siis nykyään levyjä (vihdoin, hyvä Olivia!) ja kirppareilta kyllä löyty hyviä nytten. Yleensä löytyy jotain vanhaa iskelmää vaan. Jonna Tervomaata oon kuunnellu lapsesta saakka (kun muut kuunteli Gimmeliä ja Nylon Beatia, olin vissii outo) ja Happoradio ja Chisu kuuluu suomisuosikkeihin. Trance-levyn ostin koska konemusiikki♥ ja kiinnostaa kuulla levyllinen trancea vuodelta 2000. Ja iki-ihana Tilkkutäkki♥ Niitä biisejä omalla riparilla ja kokoontumisajoissa on laulettu. :----))

 Koska Hamtaro oli loistava sarja lapsena, ostin tän kahdella eurolla. :'D Aaaargh oli kyllä niin turha ja surkee leffa, Hamtaron ääni oli ainoa joka oli sama kuin sarjassa. Huoh....

 Ballerinat löyty 50 sentillä. Rispaantunu vähän tuosta edestä mut tuolla hinnalla ei haittaa. Eipä tuota kukaan huomaa sitten kun nuo on jalassa. :---) Ens kesää ajatellen, oon ballerinojen suurkuluttaja.





Joskus haikailin tällasten korkkareiden perään, huhhuh kun nämä maksoi vaan 12€! Nojoo, näin "kalliita" kenkiä en oo ennen kirppikseltä ostanutkaan. Se vaan kun kaikki leopardikorkkarit mitä on tullu vastaan, on maksanu aina vähintään viiskymppiä. Ehkä näistä tulee mun ylppärikengät ja hankin jonkun mustan mekon kaveriksi. Ois ainakin mun tyylinen juhla-asu jos ei muuta. Rakastan kauniita kenkiä mutten ikinä käytä niitä missään. Ehkä käytän näitäkin vaan kerran ja sitten ne on vaan koristeena olkkarissa. Noo perustelen sillä että aina oon tämmöiset halunnu ja nyt löyty vieläpä halvalla ja täydellisessä kunnossa olevat!

 Nämä ei enää ole kirpparilta, yöhousut löyty Oulun Cittarista kympillä jo marraskuussa ja sukkahousut Lidlistä kolmella eurolla. Mitä ihmettä tapahtuu kun Lidlissä myydään leopardisukkiksia?? :D

 Mun tukka näyttää tässä jo melkosen pitkältä, jeah. Uus glitterneule 19,95€ X-Globesta. Tääkin kummitteli varmaan 2kk mielessä ennenkuin ostin.

Paita Halpa-Hallista kolmella eurolla alennuksesta. On muuten ollu kiva paita! Älkää välittäkö hiuksista, ne ei oo ihan yhtä edustavasti kuin ekassa kuvassa. Aika kämäsiä peilikuvia muutenki ja vielä paskalla kameralla. Järkkäsillä on vaikee kuvata peilistä kun se kamera on niin saakelin painava.

Mitä opin tästä? Käyn kirppareilla vuonna 2014!

6 kommenttia:

  1. Voi määki katoin noita kenkiä mut en raaskinu ostaa kolmansia (ne on kaikki erilaisia!! seliseli.. :D) leopardikuvioisia. :D Mutta nuo on kyllä ihanat. <3 Ja tuossahan lohduttaa vielä seki että nuo tais olla Friis&Companyn kengät, ni nehän on aika kalliit uutena, että todellakin oot saanu hyvällä hinnalla. ;D Toivottavasti pääset pian ulkoiluttaan noita kaunokaisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee onneks jätit ne mulle! :D En ees tiiä mitään noista merkeistä, vois vähä kattoo noita kenkiä et minkäs merkkisen ne nyt olikaan... Luultavasti pääsen ulkoiluttaan noita vasta jossain juhlissa kun en oikeen baareihin tykkää mennä korkkareissa 8D

      Poista
    2. Täällä myös yksi joka haikaili noiden korkkareiden perään.. Koko oli vaan liian pieni :(

      Poista
    3. Ai sääki näit ne! Mulle meni justii jalkaa, jos ois vähä pienemmät ollu nii ei ois menny.

      Poista
  2. Upa toi uus glitterneule, samoin noi korkkarit!

    VastaaPoista