Sivut

2.1.2014

Vuosi 2013 purkissa !

Nyt on taas yksi vuosi mennyt semmosta vauhtia että huhhuh. Moni on tehnyt koosteita vuodesta 2013 ja ajattelin itekin tehdä postauksen tärkeimmistä hetkistä vuodelta 2013. :---)

Joka kuukaudelta löytyikin jotain mainitsemisen arvoista, joten kollaaseiden muodossa toteutan tämän postauksen.


Tammikuussa
1. Sain vihdoin ajokortin.
2. Värjäsin tukkani rohkeimmalla värillä kuin ikinä ennen, elikkä sinisellä.
3. Hankin Samsung Galaxy S 3:n ja se on kyllä pakko mainita koska tuo puhelin on mun elämä ja terveys nykyään!


Helmikuussa ei tapahtunut muuta jännää kuin penkkarit, joten mahdutin niistä nyt sitten neljä kuvaa samaan kollaasin, kun en osannu valita parasta. Oli hyvät paardit ! Olin kyllä tosi kännissä ja illan viimenen biisi Dyynissä oli Zeddin Spectrum ja voi sitä onnea kun pääsin ensimmäistä kertaa tanssimaan sen tahtiin. Ah!


Maalikuussa
1. Käytiin Kestilässä kavereiden kans muutamaksi yöksi, juotiin ja piettiin hauskaa. Jäi kyllä se pikkunen pizzanhakureissu mieleen. :--D Kestilä on tosi pieni paikka ja se pizzapaikka oli samalla kapakka ja voi luoja kun ne ihmiset tuijotti meitä. Nuorisosta ei ollu sielä tietoakaan ja ihmiset tanssi valssia......... Ja mut meinattiin heittää ulos kun se myyjä oli tosi töykeä ja laski väärin mun iän ajokortista. Hohhoijjaa. :D
2. Harrin kanssa suhde eteni ja tuotiin sen tietokone mun kämppään! Tossa meidän hieno silloinen datausnurkka.
3. Lehtimäellä käytiin reissulla ja kuvailin ulkona. Tossa on sitten järvi eikä pelto. (Y)


Huhtikuussakaan ei tapahtunut muuta jännää kuin 30. päivä Toisenlainen Wappu -tapahtuma jossa kuvasin bändejä. Tässä kuvassa HB joka tais olla illan pääesiintyjä.


Toukokuussa
1. Meillä oli bileet tyttöjen kanssa ja teemana oli kasari!
2-4. Lehtimäellä vierailua ja samalla reissulla käytiin Ähtärin eläinpuistossa meidän perhetuttujen kanssa. Nuo pikkupossut sulatti sydämen♥

Harri myös muutti omaan kämppään jossa vietettiin loppukesä. Siitei vaan ole oikeen kuvamatskua. :-D


Kesäkuussa
1. Ostin uuden ihanan objektiivin♥
2. Käytiin kamujen bändin keikalla (Status abnormis) ja kuvasin hulluna.
3. Lehtimäelle juhannuksen viettoon. Kylläpä on tullu viime vuonna käytyä paljon Lehtimäellä! Tuo veneen perässä tolla kumiveneellä oli niiiiiin siistiä, vähän ku huvipuistolaitteessa ois ollu mut vielä jännempää oikeestaan ! Kun ei ikinä tiedä mitä tapahtuu. :--D Lehtimäellä ollaan siis aina näiden meidän perhetuttujen kanssa, jotka on mun pikkusiskon sukulaisia. Meillä on siskon kans eri isät jos joku ihmettelee. :---) Ollaan silti käyty tuolla Lehtimäellä siitä asti kun oon ollu 4-vuotias joten sekin paikka tuntuu aikalailla kodilta ja pikkusiskon sukulaiset melkeen omilta sukulaisilta. Tuonne on aina niin kiva mennä ja juhannukset on vietetty siellä pikkupenskasta asti, paitsi vuodet 2011 ja 2012 piti kokeilla jotain muuta kun olin jo sen ikänen että sain ite päättää. 2013 halusin kuitenkin tulla taas mökille ja niin aijon tehdä myös ens kesänä. :)
4. Harrin kotona kissat sai pentuja!
5. Olin mökkeilemässä (=juomassa) Kekalla ja tutustuin uusiin tyyppeihin. Olin taas semmosessa kännissä että huhhuh, ja niin oli kyllä kaikki muutki! Se oli aikamoinen sekoiluilta.
6. Käytiin Kalajoella Harrin ja sen äitin ja siskon Karitan kans pyörähtään autolla ja otettiin typeriä kuvia.


Heinäkuussa
1. Vaahtobileet leskessä feat Tiia ja Sanna, oli kyllä aika köyhät ja ennenkaikkea nolot bileet mut silti oli kivaa!
2. Niemelänkylällä Harrin porukoilla oltiin kaikki kerrankin kun Karita ja sen poikaystävä Antti oli paikalla myös. Oli kiva päivä kun niiden pihalla olevassa uima-altaassa kaikki yritti käydä uimassa mut se vesi oli niin perhanan kylmaa. :D
3-4. Maailman paras leiri missä oon ollu isosena! Oli niin mahtava viikko tuolla riparilla ja leiriläiset oli ihan huippuja. Parempia ei kyllä ois voinu toivoa. :) Ja meidän isosporukkakin oli niin hyvä, yleensä aina on joku jota ei tunnu kiinnostavan koko homma ja sellasta ikävää, mut nyt kaikki oli niin täysillä mukana ku ikinä vaan lähtee.


Elokuussa
1. Muutettiin Harrin kanssa lopulta yhteen ja on kyllä ollu hyvä päätös. Meillä sujuu yhteiselo mutkitta eikä vieläkään oo ollut ollenkaan isoja riitoja. :--) Yhdessä asumisessa sen näkee aina että tuleeko siitä suhteesta mitään!
2. Hankittiin myös kaksi gerbiiliä, Lumi ja Nasu.
3. Huvipuistoiltiin pikkusiskon ja Maijun kans Powerparkissa. Mulla oli vaan pientä pääkipua ja lievästi vähän huono olo niin ei pystyny käymään kunnolla laitteissa. :/
4. Täytin 19 ja sain äitiltä lahjaksi Fiat Punton♥ Paras auto! :D


Syyskuussa
1. Oli kauppojen yö Ylivieskassa ja esiintyjänä Arttu Wiskari. Vietin isosporukalla tän illan.
2. Samana viikonloppuna lähin kaverin Tiian kans Kalajoelle Dyyniin kattomaan Krista Seagfridsiä joka oli ihana!
3. Sain uudet lasit joista tykkään ihan sikana.
4. Alotin lenkkeilyn kaverin Ailin kans ja lenkkeiltiinki hyvin koko syksy. Sit se jäi kun rupes satamaan vettä monta viikkoa ja oli huonoja kelejä. :/ Pitäis alottaa nyt uudestaan mut eipä nuo kelit vieläkään houkuttele kun on niin märkää!


Lokakuussa ei tapahtunut mitään jännää paitsi odotettu PMMP:n keikka Oulun Teatrialla. Sain ku sainkin nähdä noiden kaikan ennen lopettamista !


Marraskuussa
1. Isosten kanssa tehtiin Ouluun reissu Nälkäpeli kakkosen merkeissä. Oli kiva päivä ja hyvä leffa! Pitää kyllä ottaa uusiksi vielä. :) Varsinkin kun yks ei päässyt mukaan niin ens kerralla voitas päästä ehkä kaikki!
2. Pakko tämäkin tähän lisätä kun olin niin innoissaan ostamistani Witch-lehdistä! Numerot 1-60 jee. Pitää hommata lisää, en oo vieläkää lukenut noita kaikkia, oon jossain neljässäkympissä menossa.
3. Pikkusiskonkin kans tuli käytyä Oulussa (vitsi oon rampannu Oulussa koko syksyn) ja käytiin kattomaan Scorpionsia. Mahtava keikka!


Joulukuussa
1-2. Penkkariporukan tyttöjen kans päätettiin lähtee Kalajoelle mökkeileen uudestaan ja kattomaan Haloo Helsinkiä. :---) Oli tosi kiva vkl ! Pitää kyllä suunnitella lisää iltoja yhessä.
3. Jouluaattona oltiin rauhassa kotona ja syötiin hulppeasti. Nam♥
4. Värjäsin myös ihanalla vaaleanpunaisella hiukseni. Saa nähdä kauanko jaksan näitä päässäni kahtella mut vielä en oo kahden viikon jälkeen ollenkaan kyllästynyt. :---)

Millainen vuosi teillä on ollut ?

4 kommenttia:

  1. Hyvä vuosi ollut ja lämmintä kesää odotellessa :3
    luitko muuten muutama kuukaus sitten ku lehdessä oli juttua että huolestuttava nuorisoilmiö on se kun kuvataan junaradalla itseään? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, kesää kyllä iteki ootan!
      Ja en oo muuten lukenu tuota juttua mut näemmä pitää munki kohalla paikkansa XD Mentiin sitä paitsi kävellen sitä junarataa aika pitkästi, mut siinä kulkee onneks vaan hitaita tavaravaunuja. :D

      Poista
  2. kivoja kuvia joista taatusti pursuaa muistoja :D
    missä paikassa te joitte sielä kestilässä, kun mää tiiän sen paikan ja se on tosissaan pieni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin on kyllä tullu kuvia otettua, ja siitä on aina jälkeenpäin kiitollinen!
      Oltiin vaan kaverin kotona koko sen ajan ja ekana iltana haettiin sitä pizzaa, muuten istuttii sisällä :D

      Poista