Sivut

13.1.2014

Sleek make-up #1

Päätin aloittaa Sleek-sessiot Acid-paletilla ja tiesin jo mitä haluan kokeilla. Meikki-inspiraatio täältä.

Sävyt joita käytin meikissä!

Ajattelin ensin ottaa puheeksi ongelman. Huomaatteko keltaisen värin kohdalla pieniä jauhopaakkuja? Keltainen ja oranssi (varsinkin keltainen) olivat vähän hankalia levittää koska koostumus oli turhan jauhoinen ja väri meni helposti pieniksi paakuiksi. Pinkki sensijaan levittyi paremmin. Mulla on toinenkin kirkkaankeltainen luomiväri, onkohan niissä yleensä tällainen vika? :---D Kohtalotovereita? Ei ole kyllä uutta, että yhdessä luomiväripaletissa voi osa sävyistä olla paljon parempilaatuisia kun jotkut taas voi olla ihan surkeita. Tein myös ohuen rajauksen ripsien tyveen luomivärien jälkeen.




Illan aikana sain paljon kehuja meikistä. Onhan tuo ihan cool. :---D Pysyvyys oli myös hyvä, meitsillä pysyy kyllä kaikki meikki aina hyvin nassussa paitsi voidemaiset luomivärit. Mitäs sanotte, HOT or NOT ?

Tukka on näissä kuvissa ihan hirvee hattarapesä, näin käy joka talvi! Ehkä kesäksi saan tän pehkon taas elvytettyä. Mun kädet on myös aika kamalassa kunnossa nyt kun nämä pakkaset alkoi vihdoin viimein. Aikamoista ääripäätä tämä talvi kun on joko +2 tai sitten -20. Jeah!

6 kommenttia: