Sivut

6.1.2014

Ähtäri-viikonloppu!

Oltiin pikkusiskon kans viime viikonloppu Ähtärissä. Siellä asuu näitä sen sukulaisia siis, jotka ei kuitenkaan oo mulle sukua koska meillä on eri isät. :D Junalla matkustettiin sinne ja Olgan isän kyydillä takasi Ylivieskaan. Ihmeen nopsaa nuo matkat meni, vaikka junallaki kesti 3,5h. Illalla puoli kuuden aikaan perillä eikä ehitty tehä oikeen muuta kuin pelata Afrikan tähteä (voitin!) ja syödä ja katottiin myös Voice of Finland. En sitä toista kautta kattonu ollenkaan mut tän kolmannen vois taas katsoa. Ja nukahin kyllä aika kiitettävän äkkiä kun olin heränny sinä päivänä jo puoli seittemältä aamulla. :D Kyllä siinä vähän väsytti!

Lauantaina mentiinki käymään tallilla ja tehtiin sen jälkeen niiiin nannaa ruokaa. Illalla leffaan (Ähtärissäkin on leffa vaikka se on paljo pienempi paikka kuin Ylivieska ja Ykassa ei edelleenkään ole uutta elokuvateatteria vaikka sitä kyllä niin ollaan kyselty.) Sellanen elokuva kuin Ainoat oikeat joka yllätti kyllä positiivisesti. Suomalainen elokuva vielä!

 Veeti !

 Siellä oli myös ihana Penni-koira hoidossa, voi että se oli kyllä aaw koira. :D Ja heti ekana iltana ku mentiin sinne niin tää oli päättäny varastaa suklaat sillä aikaa kun meitä oltiin hakemassa junalta! Ja sitten se oksensi ne kääreet mukana...

Tallilla oli muitakin koiria. :3



Mulla ei nyt oikeen muita kuvia ookaan sitten, paitsi ruokakuvia kun tehtiin hyvää ruokaa lauantaina. En muista enää sen ruoan nimeä mitä tehtiin, mut lettuja joiden välissä oli jotain kasvissörsseliä. Hyvää oli. :D




Kasvissörsselit keskelle ja sitten käärittiin rullaksi ja vuoalle.


 Jäätävä kokki-kuva ja söpö muumi-essu. :D

 Oli myös nannaa salaattia !

Ja kattaukset.

Mentiin ruoan jälkeen sinne leffaan ja siellä alko sitte loppua kohden päänsärky ja olinki loppuillan maate. -.-'' Mulla on harmittavan usein päänsärkyjä, voi kyllä olla että näkö pitäis käydä TAAS tarkastuttamassa. Eihän se ollu ku syyskuu jolloin sain uudet lasit? Ärsyttää kun tää näkö vaihtelee mulla niin älyttömän nopeaa ja joka vuosi pitäis olla hankkimassa uudet lasit. Ei oo mitään halpaa puuhaa. Päivällä tallilla meinasin myös pyörtyä että oompas nyt ollu vaivanen. :-D

Minni ja Pähkinä -marsut vielä näin loppuun!

PS: Sain fb-viestin joltain kivalta lukijalta lauantai-iltana jolle en ehtiny vastata koska oltiin just tultu sinne leffaan! Aattelin et vastaampas sen leffan jälkeen siihen. Siellä sitten alkoi se päänsärky jonka takia menin heti maate kun päästiin kotia enkä jaksanut vastata kun oli niin huono olo ja se vastaaminen taas siirtyi. Aamulla sitten vihdoin kaivoin sen viestin esille että pääsen vastaamaan, mutta sinä joka sen olit lähettänyt niin olit kai estäny mut ?? :D En tiiä mitä luulit tai ajattelit mutta en tahallaan jättäny sulle vastaamatta, ja jos näät tän niin toivottavasti otat estot pois niin pääsen vastaamaan sulle! Ei sitä ihan joka päivä tuu randomisti lukijalta viestiä. :)

4 kommenttia:

  1. Herkullisen näkösiä räiskäleitä :p ja toi muumiessu :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja herkullisia ne oliki! Ja muumiessu myös söpö XD

      Poista
  2. Jos sulla toi näkö huonontuu nuin usein ja nuin paljo niin kannattas harkita et ostat ne lasit jostain vähä halvemmasta paikasta ku Ylivieskan silmälasiliikkeistä! Ite oon ostanu lasit Nisseniltä jo muutaman vuoden ja ne lasit on ollu ihan yhtä laadukkaita ku ne muutamat aikasemmat Ykan silmälasiliikkeistä! Ja mikä parasta yleensä niillä on se "osta kahdet maksa yhdet"-tarjous!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan ostettu nyt monta vuotta Ylivieskan Optiikasta elikkä siitä entisestä tähtioptikosta. :D Sielläkin on kyllä joka kerta kun mennään niin noita tarjouksia ja esim viimeks sain kehykset kaupan päälle ja sitä edellisellä kerralla sain toiset lasit kaupan päälle! Mut onhan noissa liikkeissä silti kalliimpaa verrattuna johonkin Nisseniin. :/ Kun mullakin sitä miinusta on tosi paljon niin kyllä niihin laseihin menee aina se 300 euroa. Tietenki jos saa ne toisetkin lasit kaupan päälle niin se on huima säästö.
      Nyt vaan tykkään näistä nykyisistä kehyksistä niin paljon etten haluais luopua näistä mistään hinnasta vaan vaihtaa vain linssit sit kun tarvis on. Mut se on sitten kalliimpaa kuin jos ottas uudet kehykset. >.< Ja piilolinssejä pitäis ostaa myös taas lisää ja nekin maksaa satasen semmonen kuuden kuukauden paketti. Vois katella niitäkin kyllä netistä! Se vaan että tarvin toiseen linssiin jonkun sylinterijutun kun on hajataittoa toisessa silmässä niin saakohan niitä sitte nettikaupoissa piilareihin. :D

      Toisaalta tuo paikka jossa ollaan äitin kans asioitu vuodesta 2008 on niin mukava ja ihana palvelu eikä siellä oo ruuhkaa. Siellä mielellään asioi aina ennemmin kuin tilailee jostain netistä kun ei tiedä osaako edes laittaa oikeat vahvuudet sun muuta. :D Pitäs käydä tarkastuttaan näkö ensin jossain ja mun mielestä ois vähä epäkohteliasta ettei ostakaan sieltä niitä laseja vaan meneekin kotia tilaan netistä. Tietenki halvempaahan se ois.

      Poista