Sivut

16.1.2014

R.I.P Lumi

Tänään kaverini Aili tuli käymään ja puhuttiin siinä gerbiileistä, tuli puheeksi ettei ne oo ikinä ollu hereillä kun Aili on täällä. Menin sitten herättämään niitä ja Lumi löytyi kuolleena. :( Kaiken lisäksi sillä oli leuka kadonnu jonneki?? Voin sanoa ettei oo kivaa löytää omaa lemmikkiä sillä tavalla. Epäillään et se on saanu jonku infektion koska se jäi viime viikonloppuna ilmeisesti aika pahasti jumiin verkkoon joka on häkin päällä. Olin itse silloin ammana mutta Harri sai onneksi Lumen irti. Nenänvarteen tuli haava jonka kautta on voinu sit bakteerit päästä jylläämään. Syksyn aikana kerran aiemminkin on käyny noin että on tullu haava siitä ritilästä. En ylipäätään ymmärrä miksi ne yhtäkkiä alkoi sitä häkin ritiläkantta jyrsimään kun niillä kumminkin on paljo virikkeitä häkissä, vessapaperirullia ja kolme mökkiä ja yksi puinen iso putki, jossa on reikiä. Ja vielä semmonen keppi. Hmm?

Jokatapauksessa, nyt olis hakusalla uusi gerbiilikaveri Nasulle joka löytyikin jo Oulaisista, huomenna lähetään hakemaan sitä! Sitä ennen pitää siivota koko raadolta haiseva terraario saippuan kanssa ja puhdistaa kunnolla. Ei haise hyvälle nimittäin. Ja pyyhkiä vielä niin hyvin kuin mahdollista ettei jää mitään saippuan jäämiä.

Jäi lyhyeksi Lumen elämä meillä, 5kk ehti meillä asustella! Toivottavasti Nasu eläisi pidempään. Sillä ei oo onneksi ollut yhtä kova hinku jyrsiä sitä verkkoa.

Viime viikolla onnistuin saamaan onneksi edes yhden hyvän kuvan Lumesta. Noita on kyllä niin vaikea kuvata!

2 kommenttia:

  1. Hmph :( No onneks saatte kaverin Nasulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp, saatiin se tosi äkkiä! Pitäs vielä onnistuu saamaan siitä hyvät kuvat tänne bloginki puolelle. :D

      Poista