Sivut

26.1.2014

H&M ruskea luomiväripaletti

Ostin Helsingistä Forumin H&M:stä ruskeansävyisen luomiväripaletin jota oon ties kuinka kauan kiikuttanut verkkokaupan ostoskorissa, kun on tehny mieli kokeilla.

Smokeyeye-tyylinenhän siitä sitten lopen tuli ja käytin vaaleinta, tumminta ja keksimmäistä sävyä. Tuo vaalean sävyn vieressä oleva on vähän vaikea tapaus mulle, koska se on tosi lämpimän sävyinen. Se voi olla hieno yksistään koko luomella. :--) Tuota mattaisinta sävyä tulee luultavasti käytettyä varjostuksiin.



Tykkäsin! H&M:stä ostamani luomiväriaplikaattorit hoitaa tehtävänsä myös hyvin. Oon ennenkin ostanut H&M:ltä luomivärejä ja laatu on yllättävän hyvä hintaan nähden.

Paksumpi pää on tosi reilun kokoinen mutta onglemia ei synny kun tarkkuutta vaativat hommat voi tehdä tuolla pienemmällä päällä, joka osoittautu tosi hyväksi luomivakojen osalta.

Ajattelin tehdä pientä arvostelua tänne loppuun näistä meikkituotteista kun niitäkin tulee täällä blogin puolella suht usein esiteltyä. :---) Eli plussat ja miinukset kehiin:

+ Paletin sävyt ovat tosi pigmenttisiä.
+ Levittyy hyvin ja siististi, ei jää rumia jauhopaakkuja.
+ Hintalaatusuhde erinomainen, paletilla on hintaa 4,95€.
- Halpislaadun huomaa silti siitä, että poskipäät on luomivärien levittämisen jälkeen ihan hippusia täynnä, ja niitä onkin sitten ihan toinen juttu poistaa siististi. Vinkkejä tähän saa antaa!

10 kommenttia:

  1. Miten ois joku kerta leffa tai kirja arvostelu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois olla kans kiva mut luulen etten oikein osaa sellasia tehdä. :---D Olis kyllä yks uus leffa vielä tuoreessa muistissa! Ja samoin yks kirjasarja. Että vois tehä myös sellaset joskus. :)

      Poista
  2. Hyvin käy toi meikki sulle! ja mä kannatan myös että vaikka leffapostaus, vaikka sun lempileffasta ja perustelut miksi on lempileffa jne.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leffapostaus ois kyllä hyvä :) mun lempileffat on nii kliseisiä et niistä en varmasti tee, mut mielessä olis yks leffa jonka oon vasta kattonu. ^^

      Poista
    2. Sä oot itseasiassa tehny jo lempileffat postauksen joskus viime vuonna muistaakseni :D tee paskimmat leffat top 5!

      Poista
    3. Se leffapostaus oli joskus 2012, joitain uusia lempileffoja on saattanu tulla mut en nyt oikeen osaa muistella... :D Vähän turha kuitenkaa tehä mitään lempileffasta arvostelua, kun niihin kuuluu just näitä tunnettuja niinku Titanic, Inception ja Notebook sun muuta jotka kaikki on nähny. Mulla on kyllä eilen alotettuna tuolla luonnoksissa se leffa-arvostelu, pitäs vaa osata tehä se valmiiks ku oon näissä aika huono! xD

      Poista
    4. Kerrot juonesta vähän jotain. Sitten plussat ja miinukset tyylillä asiat mistä pidit ja mistä et :D kunhan se ei oo alusta loppuun pelkkää ylistämistä tai haukkumista. Semmosia arvosteluja ei oikeen jaksa lukea :S

      Poista
    5. Joo näin ois tarkotus :) Tuntuu vaikeelta olla spoilaamatta liikaa! Saas nähä millon saan ton kirjotettuu loppuun ku on niin kova viikko edessä vielä... toivottavasti saisin ennen viikonloppua tehtyä :D sillon meen nimittäi törmälää !

      Poista
  3. laita reippaasti puuteria (jos on, niin irto) poskille siihen kohtaan mihin varisee meikatessa, ns. "jarrut" puuterista - todella paksu kerros joka on helppo sudilla sutia pois tummine luomiväripilkkuineen päivineen meikin valmistutta :) vinkki opittu luisteluaikoina, kun mustia kisameikkejä on tehty kiireessä…

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jess, tätä vinkkiä oon kaivannu! :D Sekä irtopuuteri että iso suti löytyy joten tän pitäs kyllä toimia. Ens kerralla siis näin! Pitää vaan laittaa kivasti alle kosteusvoidetta, talvisin mun nassu ei siedä puuteria...

      Poista