Sivut

22.7.2012

Ennen&Jälkeen

 ENNEN

Keittiö:

 Olkkari




JÄLKEEN

Keittiö:


Olkkari:




 Ripustin tommoset Marimekko-taulut seinälle :)



Elikkäs keittiönpöydän vaihdoin toisinpäin ja olkkarissa vaihtelin huonekalujen paikkoja :) Huomaatte varmaan ton tummanruskeen hyllykön jossa on kaks lasiovea. Ne on Niemelänkylältä aikoinaan tuotu ja tuo telkkaripöytäkin kuuluu siihen sarjaan. Niemelänkylällä on vielä kaks osaa jotka kuuluu tohon ja niistä saa koottua ison hyllykön. Sit kun on aikaa niin mulle varmaan tuodaan ne loputkin sieltä ja tuo vaaleampi lipasto heivataan jonnekin muualle. Nyt olkkari on mun mielestä kodikkaampi :) Haluaisin vaan vaihtaa ton punasen ja oranssin värin johonkin muuhun, mut eipä mulle nyt mistään oikeen saada uudenväristä sohvaa.. En ees tiiä minkäväristä haluaisin. Voisin kyllä tehdä myös sisustuspostausta, että minkälaisesta tyylistä tykkään. Ettiä vähän nettikaupoista kivoja juttuja ja koota kollaaseja ym :) Ainahan saa haaveilla ja olis kiva tehdä joku semmonen.

Mulla nyt tulee näitä postauksia taas vähän tiuhempaan tahtiin mut tuskin se teitä haittaa :-D Mutta mitäs tykkäätte uudesta järkästä? En nyt tiiä onko toi niin paljon parempi tai käytännöllisempi, mut silti on kivaa vaihtaa välillä järkkää. Ja nyt makuuhuoneeseen menee tavallaan tommonen käytävä sohvan ja noiden hyllyjen välissä, sekin on ihan hauska :D Toi sohva rajaa kivasti ton huoneen nyt, ainakin mun mielestä.

2 kommenttia:

  1. sulla on kivaisan näkönen kämppä :3 paitsi yks asia mistä en tykkää on noi verhot :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)) Ai kummat, olkkarin vai keittiön? :DDDD mustaki olis aika vaihtaa ne, sain ne nimittäin kotoa sillon kun muutin ja ois kiva hankkia jo omiakin uusia..:)

      Poista