Sivut

18.7.2012

Muutama julkaisematon kuva + sheisseä

 Ensinnäkin sain jo 18-vuotissynttärilahjan Maijulta, kiiiiitos♥ On kyllä heti niin mun näköset :-D Täytän muuten 23. päivä elokuuta kyllä vasta mut ei se haittaa. Pitäis keksiä sitte jotku bileet....

 Tivoli oli Keskisen takana. Siis sen kyläkaupan.

 Oon myös käyny Ylivieskan myllykahvilassa kun oli yks juttu siellä, tilasin sit vohvelin ja teetä ku oli nii nälkä :-) Oli hyvää! Mut kallistunu vaan tuolla nytten hinnat kun viime vuonna (olin sillon itekin töissä siellä) kahvi+vohveli oli 4€, nykyään se on 4,50€. Ja ku mulla oli teetä eikä kahvia nii makso sit 5€ mut en kyllä usein käy missään tommosessa paikassa herkuttelemassa niin kyllä kai sitä joskus saa :-) Oon muuten aika muikee tossa kuvassa.......

 Mut harmittaa vaa se ku semmosiin ihan pikkujuttuihin on taas vähän tuhlaantunu rahaa, esim eväisiin töissä ja sit just vaikka tää kahvila. Ja varmaan paljon muuhunki.. :/ Ja Keskisellä meni tosiaan rahaa neljäkymppiä niin pitää nyt säästellä. Ostin myös nytten itelle saldon (äiti maksanu aina ennen sen) niin siihen meni kolmekymppii + Jannella oli tänää synttärit joten silleki etsiskellään vielä yhessa uusia farkkuja jotka sit ostan sille synttärilahjaks :) Mut onneksi tulee sitte se 300€ palkka ku oon nyt kaupungilla töissä.

 Eilen kävin myös kotona tekemässä hampurilaisia, aattelin kysyy äiskältä et josko grillattas mut eihän se ollu kotona ku vasta joskus myöhää :-D Nii paistoin sit pihvit ja laitoin sämpylät leivänpaahtimeen ja tuli hyvää. Väliin pistin kurkkusalaattia, hyvää majoneesia ja ketsuppia. Nam! Tein sit Oskulle ja Olgalleki. Ja noi mun ostamat ruokavärkit jäi kyllä nyt sinne mut jotenki tuntuu etten saa ite niitä ikinä käytettyä nii jätimpä sit oikeestaa tahallaan. Käytän tosi harvoin nykyää jotain jauhelihapihvejä tai kurkkusalaattia.


Mun eväät töissä :-D Piti käydä Salesta ostaan. Hyvää oli tuo leipä vaikka oliki Rainbowin. Kanaa välissä. Hassua vaan oli kun siinä leivässä oli yläpuoli vaaleeta leipää ja alapuoli semmosta tummempaa niinku tosta yläkuvasta näkyyki. Noo oli hyvää silti. :-D Ja kanaa oli kunnolla eikä ollu ollenkaan kuivaa edes toi leipä. Voisin ostaa uudelleen mut noi kolmioleivät ei oo kyllä kovin terveellisiä saati sitte halpoja... Mutta aina joskus kun tarvii ostaa jotain nopeaa safkaa. Huomiseksi ajattelin kyllä tehdä omat leivät mut en oo kerinny tänään ostamaan leipää. Onhan mulla hapankorppua ja näkkäriä mut niitä ois ärsyttävä syödä töissä ku murustelee niin paljo.

Huomenna nään sitten Anniinaa vihdoin :--) Kivaa saada uusia tuttavuuksia joita en oo ennen oikeastaan tuntenu ! Muutenki oon alkanu arvostaan ihmissuhteita ja uusia ystäviä paljo. Ennen kaikki kaverit oli niin itsestäänselvyyksiä, mut kun miettii niin on täällä monia yksinäisiä joita kiusataan koulussa ja muuta kamalaa :( No, lopetan nyt tähän kun on taas selvästi kova selitys päällä. Arvostan jos jaksoit lukea loppuun kun tää nyt oli taas vähän tämmöstä.... :-D Mut otetaan Anskun kanssa sitten paljon kuvia kun se sai uuden järkkärin joten siitä postausta luvassa toivottavasti pian ! Ja viikonloppuna ehkä pääsemme juhlimaan Jannen synttäreitä porukalla niin siitäkin sitten taas postausta. Voisin yrittää sillon laittaa vähän vähemmän kuvia postaukseen kun noita äskösiä tyttöjen ilta-kuvia oli aika paljon ja mulle siitä jo mainitsikin kaks tyyppiä täällä. Kyllä mä ymmärrän että voi olla vähän tyhmää kattella kuvia jostakin ihmisestä ja sen ryyppäämisestä ja kavereista jota ei edes tunne tai ole nähny. Mut sitte taas mun omat kaverit varmasti tykkää kattoo niitä bilekuvia joissa näkee paljon ihmisiä. Itekin tykkään kattella ylivieskalaisten postauksia kun niissä näkee tuttuja ihmisiä. Mutta joo koitan vähän karsia seuraavalla kerralla jos on monta hyvin samannäköstä kuvaa :-) Jos vaan mahdollista..

No niin nyt todellakin lopetan. Tää nyt oli tämmöstä tajunnan virtausta et kirjottelin vaan mitä mieleen pälkähtää. Heippa !

11 kommenttia:

  1. Tuli mieleen että et ikinä puhu jannesta mitään.. :D ootteko ikinä puhunu kihloihin menemisestä tai mitään? ja mitä suunnitelmia teillä on tulevaisuudesa.. voisit tehä jonku postauksen näihin juttuihin liittyen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm jos totta puhutaan nii janne ei halua hirveesti kuviaan mun blogiin tai muutenkaan sillee... en tiiä miks :D ja ei jotenki muutenkaan oo tapana netissä olla mitenkään "aa mulla on kyllä maailman ihanin poikaystävä" tms. ja ei meillä ole ees tulevaisuuden suunnitelmia, mennään vaan virran mukana... Janne on aika spontaani ihminen eikä suunnittele asioita kauas, mut hirveen monesti se tekee niin et alkaa mulle selittään tyyliin "huomenna teen ensin sitä ja sitä ja sit meen sinne ja sit teen tätä ja tuota" et suunniltelmat on yhden päivän varalle. Postauksen jos tekisin niin tuntuu ettei siihen oo hirveenä asiaa... Kun ei meillä oo mitään suunnitelmia tai mitään muutakaan :-D Ja kihloistakin ollaan puhuttu joskus kännissä mut ei siihenkää mikää kiire oo :) Musta on tyhmää ku aina pitäs mennä kihloihin ja nykyteinit menee 2 kk seurustelun jälkeen kihloihin. Pitää muistaa että se on kuitenkin lupaus avioliitosta. Hehe tulipa pitkä vastaus :D Mut tietenki jossain vaiheessa voin tehä postausta musta ja jannesta jos ilmenee jotain postattavaa... mut jannehan ei siis hirveen innokkaasti haluu täällä mun blogissa esiintyä :D

      Poista
  2. Kaikille kiusaajille vois antaa tunti turpaa niin että tukka lähtee :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! ne on niiiiiiiiiin perseestä ku olla voi....

      Poista
  3. pakko mainita, että aluksi kun alkoin seurailee tätä sun blogia, niin aattelin että oot jotenkin semmonen tosi pinnallinen ihminen :) mutta et kyllä oo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe joo XD Varmasti monista blogeista saa semmosen käsityksen et kirjottaja on pinnallinen kun näissä just moni kertoilee niistä pinnallisista jutuista. Ja oonhan mä silleen pinnallinen et meikkaan paljon sun muuta, mut merkkaa mulle kyllä moni muukin asia eikä ulkonäkö :)

      Poista
  4. vitsit alko tehä mieli hampparii ku näin ton kuvan..:-D taidanki tänää käydä hakees kaikki noi jutut, että voisin tehä! ja sit syön loppuviikon vaa niitä ku ei oo enää muuhun rahaa nojaa..:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDD Joo kantsii oli nimittäi hyviä! Omatekemät voittaa ja sitä paitsi maistuu just samalta se mun majoneesi mitä hesen hamppareissa.

      Poista
  5. ^ Mullekki tuli aivan kauhee nälkä yhtäkkiä! :p

    VastaaPoista
  6. Ja ihanat nuo tikkarit! Onko ne niinku korvakorut :;F?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tehä hamppareita >:D ja joo ne on korvikset! :3

      Poista