Sivut

28.7.2012

Pinkit etuhiukset + pari taulua

Eilen innostuin taas värjäämään mun etuhiukset pinkiksi. Saa nähdä kauan tää pysyy :-D Älkää muuten ihmetelkö ku oon vähä laittautunu näissä kuvissa, mut oon menossa tänään juhlistaan Jannen synttäreitä niin piti vähä laittautua. Meikkaaminen on kyllä hullun kivaa mut voi että meni taas hermot tekoripsien kans... Sain nimittäin Hannalta kun se ei tarttenu nii halusin nyt koklata näitä :)

 Tämmönen meikki tällä kertaa. Näyttää ruskeelta mut käytin kullan sävyjä, keltasempaa ja oranssimpaa.

Ehkä olisin vähän vaaleemman pinkimmät halunnu, mut tää kyllä haalistuu pesussa. Oon silti tyytyväinen :---)

Tein myös tällaset:

H&M:n kuvastoista leikkasin kuvia ja kokosin kollaaseihin ja laitoin kehyksiin. Vasemmalla uusimman syksyn kuvaston vaatteita ja oikealla on sitten viime kevään kuvaston vaatteita. Ei varmaa tartte yllättyä kun noi leopardihousut pääsi tuohon syksytauluun. :-D

14 kommenttia:

  1. paljonko voisit maksaa ihan sellasista perustopeista, esim. ginan normitopeista kirppiksellä, hyväkuntosina? sulla on näistä varmaan kokemusta ja mulla ois menossa kirppikselle vaatteita, paljo toppeja ja t-paitoja, mut oon huono hinnotteleen! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm ite en varmaan maksais kolmea euroa enempää hyvästä topista :DD yleensä ne onkin siellä just sitä 0,50-4€ hintaa. Ginan topit on kyllä parempilaatusia (ainaki tietääkseni) mitä vaikka joku H&M et jos oikeesti on hyvässä kunnossa ja näin nii voisin sen 4 euroakin maksaa tietenki riippuu minkä värinen se toppi on :D Ootko mistä kotoisin ja mille kirpparille viet? aattelin et jos ykasta oot ja viet johonki ylivieskan kirpparille nii voisin tulla tsekkaa pöydän :D

      Poista
    2. ykasta, wanhan tavaratalolle, on jo pöytä nro 54, mutta siellä on nyt vaan mun äitin ja pikkusiskon vaatteita. mut vien sinne tän viikon aikana, joten ainaki loppuviikosta ne on siellä, katotaan miten kerkeen! pitäis alkaa hinnotteleen. ois huippu jos kävisit, mut en takaa mitään :--) mut just toppeja ja t-paitoja sinne on aika paljon menossa, xs-s ja ehkä jokunen m-koko.

      Poista
    3. Joo voisin kyllä mennä katteleen kun noita toppeja ei ikinä oo liikaa ! :) ja tuleehans se palkkakin...>:D toivottavasti muistan käydä! ja ginan topit on kyllä hyviä ja jos kerran on hyväkuntosiakin niin...:)

      Poista
  2. Tosi ihanat nuo pinkit otsikset, sopii sulle! Ja nuo taulut on tosi kiva idea, vois joskus itekin kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! Onhan mulla ollukin nää pinkit aina uudestaan ja uudestaan :D yli kaks vuotta sitte ekan kerran värjäsin ja sit oon aina välillä laittanu pinkin takasi. Ja joo toi tauluhomma on ihan kiva ja sitä oli kiva väkertaa, suosittelen tekemään tollasia! :D

      Poista
  3. tolle ekalle anolle... musta ainakin parisen euroa ois hyvä hinta :) aattelee silleen,että mitä olis ite valmis maksamaan...

    kivoja nuo taulut :) itte oon joskus tehny samantyyppisiä, mutta sisustusjutuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on muuten hyvä lähtökohta et miettii paljoko ite ois valmis maksamaan kirpparilla vaatteista nii sit sen mukaa hinnottelee :)

      Ja kiitos ! Mäki voisin kyllä joskus tehä sisustusjutuistakin tauluja..:)

      Poista
  4. Ihania nuo taulut, nyt tekee kans mieli rueta leikkelee ja liimailee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan askarteleen! ;D On se kuitenki kivaa ! Teen kolmannen taulun varmaan sit kun tulee talven kuvasto postiluukusta :--) nii sit on kevät/kesä ja syksy ja talven vaatteita. Ja teen varmaan muutenkin noita sitten niin voi vaihdella noihin kehyksiin kun mul ei oo kun kolme kehystä ja en vois kuvitellakaan laittavani noita erilaisii kehyksiin :D mulla pitää aina olla samantyyppiset kuvat samanlaisissa kehyksissä!

      Poista
  5. toi eka kuva on ihana !! tykkään tosta meikistä paljon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiitos! :) Mustaki tuli kiva siittä vaikka vähä vääristääki noi värit. Oli oikeesti kellertävämpi eikä tommonen ruskee :D Että keltasta ja kultaa käytin tohon.

      Poista
  6. Aivan upeat kollaasit olet saanut aikaiseksi! Vitsit kun uskaltais joskus itsekin tehdä, mä oon niin tohelo käsitöissä ja askartelussa että ne kuvat varmaan vaan päätyisivät muhun eikä siihen paperiin :D!

    VastaaPoista
  7. Saana: Kiitos !! :) Kannattaa kokeilla, se on mukavaa väkräämistä ;D vaikka mullakin oli kyllä vähän huono liima, ei meinannu oikeen tarttuu nuo kuvat tohon kartonkiin..

    VastaaPoista