Sivut

30.7.2012

OULUSSA

 Käytiin tänään porukoiden kans Oulussa :---) Oli kiva olla ihan kotona yötä pitkästä aikaa, saada syödä jonkun muun tekemää ruokaa ja kattoo Olgan kans Hamtaroa ja 102 Dalmatialaista. Aamulla oli herätys kuudelta, mut ei haitannu menoa. Päivän saldoon mahtui Tietomaa, shoppailua ja Ice Age 4. Tässä nyt kumminkin kuvia, ekana tulee kuvia äiskän puutarhasta:








 Äiskä se jaksaa laittaa tuota puutarhaa!


 Oon kyllä tykänny tästä pinkistä otsatukasta :--)


 Ouluun kun ajeltiin niin tuli kivat sumut..

Sitten Tietomaahan !

 Osku semmosessa lentokone simulaattorissa ! Meikäki kokeili.

 Joo naurakaa vaan :---DDDDDD

 Lasihississa nähtiin Oulua. Se oli pienenä paljo jännempi ku olin 6-vuotias. Muistelin et koko koppi ois ollu lasia, lattiaa myöten ! En käsitä miten semmonen muistikuva jäi mulle. Mut eihän se sit ollukaan lasinen ku siitä yheltä seinältä. Lapsena kaikki vaan on niiiiiiin kovin paljon jännempää!


 Käytiin myös semmosella rannalla ja Olgan kanssa yritettiin tuskassa saada otettua salamoista kuvia ! Kummallaki pienet taskukokoiset digikamerat nii voitte uskoo et oli haastavaa. Onnistuin kuitenkin saamaan kaksi kuvaa! Huonolaatuisia nekin.


Ja sitten alkoi se hirveä kaatosade ja koiranilma josta löytyiki jo juttua jostain Iltalehden sivuilta. Onneksi kerittiin pahimmasta myräkästä pois niin ei jääty kiinni minnekään alikulkuun kun niissäkin sitä vettä aika kiitettävästi oli :-D Nämä kuvat Prisman pihalta, piti odotella katoksessa (feat 20 muuta ihmistä) et vihtii lähtä juokseen autoon kun se sade oli niin järkyttävä. Sit kun lopulta kehtas lähtä sinne juokseen niin lätäköitä oli joka paikassa ja asfaltti lainehti. Tietenkin meidän auton kohdalla oli hirvee lätäkkö jota ei voinu väistää ja muutenkaan siinä ei paljoo katellu eteensä kun yritti vaan juosta sitä sadetta karkuun. Niinhän siinä kävi että ballerinat ja sukkahousut uppos nätisti lätäkköön ja sainkin sitten autossa stripata sukkahousut pois päältä. Muut ei tietenkään kastunu kun Oskulla oli hirveet sämpyläkengät, Olgalla tennarit ja Markulla (isäpuolella) jotkut herrainkenkien tapaiset.

Sit ostoksia. Ostin aika paljon aletavaraa joten laitan alkuperäisen hinnan sulkuihin.

 Mekko/toppi 5€ (19,95€), Gina Tricot


 Polvisukat 3€ (9,95€), Gina Tricot

 Iso neule 2,50€ (29,95€), Fiorella

 Tissi/mahavyö 9,95€, Romeo&Julia (tämä olikin sit ainut normihintainen)

Hanskat 3,90€ (12,95€), Prisma

Semmosta. Oli kiva reissu ! Ja olin aika yllättyny kun Olga halus mun kans shoppailla ja kierrellä kaupoissa. :-D Siitä on tullu esiteini. Mutta se on hiiiiirrrveeeeenn ujo. Tai hiljainen. Ja kun piti sit sen kanssa mennä siellä niin en voinu tavata esim. Anskua koska kuitenki Olga ois pelänny muita mun ikäsiä "vanhuksia" :D Noo laatuaikaa pikkusiskon kans, mikäs siinä kun se katteli mun kans niitä vanhoja videoitakin kotona. Ainiin ja käytiinhän me kattomassa se Ice Age 4, olihan se kiva leffa ja sai välillä nauraakin. Ehkä se kolmas Ice Age kuitenkin oli vähän parempi, tykkäsin ite siitä tosi paljon :---) Se Madagascar 3 pitäis kyllä nähä !

8 kommenttia:

  1. Mää niin muistan ku tultii konfispäivänä lauleleen sulle lauluja.. Sit ku lähettii nii kaikki oli autos sillee ''VITSIT MÄ HALUUN KANS TOLLASEN PUUTARHAN'' :D Muusta me ei puhuttukaan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :''DDD Joo on äiti kyllä jaksaa tuota sen pihaa laittaa, en käsitä! sielä se aina puuhailee aamusta iltaan ihan onnessaan.... noo onhan se ihana se puutarha kyllä :)

      Poista
  2. onpa ihana tuo puutarha!! :) näkee, että tuohon on panostettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on kyllä! Äiti alotteli sitä tekemään ku olin ihan pieni. on se sitä varmaa sen 15 vuotta väkränny ellei enemmänki. ja sen huomaa!

      Poista
  3. ja vielä siitä piti sanoa " sainkin sitten autossa stripata sukkahousut pois päältä"

    hah :D vaeniin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :''DD sanoin oskulle ja olgalle että älkää kattoko ku meillä on semmonen 7-penkkinen auto, eli etupenkit, takapenkit ja sit takakonttiinkin saa vielä kaks penkkiä. olin sit siel takakontissa ja vaihoin sukkikset pois :D

      Poista
  4. aaa noi polvisukat on ihanat! pakko saada itekki jotku korkeet ja lämpimät sukat syksyksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo noi oli kyllä kiva ostos :) varmasti syksyllä on mukava ku lämpimät sukat jalassa! oon niin vilukissa että huhhuh....

      Poista