Sivut

3.7.2012

Vaatteita part 2

Nyt on vihdoin aikaa taas postata. Oon ollu töissä, viikonloppuna olin mummulla yötä pitkästä aikaa ja eilen aloitin autokoulun. Pelottaa, viikon päästä pääsen ratin taakse ! Tänään on myös isospalaveri. Viikonloppuna ei tuu siis postauksia, koska torstaina lähden sinne leirille (7-9-vuotiaat pojat) jossa oon lauantaihin asti, ja heti kun tuun sieltä niin hyppään junaan joka menee Iisalmeen. Siellä on kaverin 18-v pippalot :---D Alotin sen omien vaatteiden kuvaamisen tänne blogiin ja nyt tulee lisää:


1. Mustan pallopaidan sain kaverilta joskus vuosi sitten keväällä muistaakseni. Tai no maksoin kyllä vähän, varmaan jonku euron. :-D
2. Punanen pallopaita kirpparilta.
3-4. Alemmat paidat ostin Helsingin foorumista, en vaan muista ollenkaan mikä sen liikkeen nimi oli. Joku erikoisempi liike kuitenkin.

Huomenna ois varmaan vielä aikaa postailla ja tänäänkin varmaan myöhemmin päivästä, ois vähän kuvia mitä pitäs laittaa enkä oo viikonloppuna ehtinyt. No tänään tai huomenna onneksi ja sit tulee taas neljän päivän postaustauko !

4 kommenttia:

  1. noniinpä!! kerranki ku löytää jotain :DDDD

    VastaaPoista
  2. Noi kaks alimmaista toppia on ihan kivoja :) Muistatko oliko kuinka kalliita? :) Tais sekin näkyä jossain postauksessa muttei jaksa ruveta etsimäänkään.

    VastaaPoista
  3. Ernupulu: Ne oli kympin kappale alennuksessa :) oikeesti tais olla just jotain 20 € kappale joten hyvä et löyty alennuksesta noi! :D mut sielä ei taideta enää myydäkään noita... :/

    VastaaPoista
  4. Ajattelin lähinnä että jos siellä ois jotain muuta kivaa :D

    VastaaPoista