Sivut

22.7.2012

Oma konfirmaatio

Nyt kun kaikki lisäilee facebookkiin kuvia konfiksistaan sun muista, mäki aattelin laittaa muutamia kuvia omastani jonka vietin 2.8.2009 :) Vitsi siitä on jo kolme vuotta voi herranjumala.

 Kirkossa laulettiin tämä kappale:
 Ylempi ryhmäkuva on äitin ottama ja alempi on virallinen kuva joka on tuolla mun hyllyssä. Sen takia huonolaatuinen kun kuvasin lasinkehyksien läpi.
 Minä ilosena
 Minä ja Tanja :--)
 Osku, Minä, Olga, Mummu (R.I.P♥) ja Heli-täti :)
Kavereita kävi myös mun juhlissa mut en tajua mihin ne kaikki kuvat on hävinny. Oli vaan mun ja Saanian kuva :o Ehkä niitä on sitte mun kavereilla niitä muita kuvia!
Ei vihtitty mennä valokuvaamoon joten otettiin omalla pihalla kuvat :) Kyllä kelpas ku äiskällä on siellä hirvee puutarha nii ihan hyviä kuvia sai sen takia ku nätti tausta.
 Noita sieniä me siellä riparilla piirreltiin toisiimme :D
Tää viimenen kuva teetettiin ja lähetettiin sukulaisille. Ois kiva käyttää taas tuota mekkoa. Muistan ku mulla oli hirvee läjä mekkoja sovitettavana ja sit vihdoin löyty tuo :-D Oulaisten Ojalta löyty tuo mekko.
Riparilla meillä oli parhaat isoset: Veera, Tuomas, Sami, Tiina, Joona, Aija ja vielä kähmy jonka nimi tais olla Jarno. Noikin henkilöt löytyy tuolta ryhmäkuvista, ylivieskalaiset varmaan tunnistaa :) Oli kyllä nii parhaat isoset ja teki meijän leiristä semmosen ku siitä tuli! Mulla on niiiiiiin ikävä riparia ja konfista. Mun elämän paras viikko ja paras päivä. Tai ainakin niihin parhaisiin muistoihin kuuluu. :-D Onneksi oon isonen ja viime kesänä olinkin riparilla isosena, se oli siistii kun pääs sinne kirkkoon mukaan siunaamaan niitä omia ryhmäläisiä. Meinas itku tulla ku oli nii siistii pitää sitä kättä niiden pään päällä. Toivottavasti pääsen ens kesänä -98-syntysten ripari-isoseksi.
Ja hoi kaikki jotka ootte käyny riparin tänä kesänä, jos tykkäsitte ja oli parasta niin suosittelen lämpimästi isoseksi ryhtymistä :) Se on niin parasta hommaa. Kaiken lisäksi siitä saa palkkaakin kaiken muun kivan lisaksi joten menkääääääää!:D Eihän sitä tiiä jos joku teistä mun lukijoista sattuu olemaan täältä kotosin ja on -97 ja menee isoskoulutukseen niin oltaski ens kesänä samalla leirillä isosena. Ens kesää ootellessa :) Ja aijon kyllä hakee nyt syksyllä seiskaleireille ja jouluna joululeirille ja keväällä kevätleirille. Haa :D
Seuraavaks näiden riparilätinöiden jälkeen alan väsäämään postausta mun olkkarista ja sen uudesta järkästä :) Ja pahoittelut kun kaikki tekstit ja kuvat tulee putkeen ilman välejä, Bloggeri ei taas suosti niitä välejä lisäämään vaan kaikki tulee yhteen putkeen...

2 kommenttia:

  1. Mulla oli konffiksessa samanlainen mekko, mut ruskeena! ja rakastan sitä myös <3 mä pidin vaan noita nauhoja eessä rusetilla, se oli tosi kiva myös niin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ollu hyvä mekko! :) Ja en oo hoksannukkaa et voi pitää tuota rusettii myös eessä, vois kokeilla seuraavalla kerralla ku käytän tuota, kiitti vaan vinkistä! :D

      Poista