Sivut

4.7.2012

 Muumimuki 13,90, Prisma

 Sukkahousut 3,95€ ja 4,95€, City Market

 Cosmopolitan, 3,95€, Kärkkäinen. Ostin Kärkkäiseltä myös uuden kulmakynän mutta jotenki hienosti sain unohdettua sen sinne kassalle kun rupesin säätään tuota lehtee laukkuun... Perus minä. :-----D Pitää ens viikolla käydä hakemassa.

 Mulla on nyt uuden muumimukin lisäksi nämä :) Ei oo kyllä paljoo joten otin nyt itteeni niskasta kiinni ja yritän alottaa keräilyn nyt kunnolla. Pikku Myyn ja Sosulin ostin ite, Muumimamma ja -pappa on Niemelänkylältä mummun ja papan talosta. (Uudemmille lukijoille tiedoksi et mun mummu ja pappa kuoli viime vuonna ja niiltä jäi talo täynnä roinaa joita yritetään nyt perheen ja tätien voimin saada pois...)


Jaksoin vielä kuvaille vaatteitakin.
1-2. Kumpikin kirppareilta ostettu vuonna 2012.
3-4. Disneylandista!♥

Tänään on ollu kamala päivä kun heräsin puoli yhdentoista aikaan migreeniin jota podinkin viiteen asti. Niin että mun päivä pääsi alkamaan vasta viideltä iltapäivällä. Kävin kotona äipällä jonka kans käytiin pyörällä mummun ja papan haudalle tekemään vähän istutuksia ja käytiin sitten Halpa-Hallissa. Ostin itelleni muumilimppaa ja alennuksesta suklaata ja vähän salmiakkiikin tuli ostettua.... Noo välillä saa herkutella ^^

Huomenna lähtö Törmälään 7-9-vuotaiden poikien leirille, toivottakaa mulle onnea sinne ! Siellä oon lauantaihin asti ja joudun luultavasti lähtemään sieltä vähän aikaisemmin että kerkeen Iisalmen junaan klo 14:28. Paljo tekemistä siis tässä loppuviikolla ja toivon että ehdin sunnuntaina tulla postailemaan kuvien kera. Törmälästä tuskin otan kuvia vaikka voishan ton pienen digikameran sinne ottaa... Iisalmessa on kaverin 18-vuotissynttärit ja sieltä tulee sit kuvia, jos vaan muistan kuvata siellä ! Toivotaan parasta.

6 kommenttia:

  1. tällee btw, tos cosmon kannes oleval naisel on ihana mekko xddddd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiin on, voisin iteki ostaa tommosen juhlamekon :))

      Poista
  2. heii, jotenki ihmettelin tota kun raapustelit, että haet vasta ens viikolla sen unohtuneen kulmakynän? O_o luuletko, että se siellä enää silloin on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö siis tarkotin et meen Kärkkäisen infopisteeseen, näytän kuittia ja kysyn et saanko uuden kynän :) Eikai se sama kynä tietenkään siellä kassalla enää ole XD

      Poista
  3. Teinpä sen sun toivoman vaatepostauksen... Ainakin yritin :D

    Melko kehno siittä tuli ja vähän niitä vaatteita oli mutta en saanut parempaa aikaseksi.

    Miten meni leiri? ja synttärit?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo luinkin sen jo ! Ja hyvin onnistu ainakin mun mielestä, eikä sitä nyt kaikilla niin hirveesti vaatteita oo ja tarkotus kai on esitellä vaan ne erilaisemmat vaatteet eikä mitään perus toppeja :D Teen tänään postausta illemmalla jossa kerron mun viime päivistä ! :)

      Poista