Sivut

11.7.2012

Oodi ilolle

 Ihan ensimmäiseksi sorget siitä että teksti menee yhteen pötköön. Sanotaanko vaikka näin nätisti että Bloggerilla taitaa olla huono päivä.

Halusin keksiä mun blogille jonkun uuden nimen ja Olavi Uusivirran biisi Oodi ilolle kuulosti mun korvaan kivalta. Tuo biisi on kiva ja biisin nimikin on sellanen jänskä, joten päätin sitten laittaa blogin nimeksi Ode to Joy joka on toi sama englanniksi. :-D Toivottavasti toi on oikein, ainakin Google translaten mukaan on noin enkä kyllä keksi miten muutenkaan se vois olla. Mietin että voisko ennen Joy-sanaa tulla the joten sanokaa jos toi on väärin. Mulla EI ole hyvä englanti. Ja uuden bannerinkin jaksoin väsätä, saa antaa mielipiteitä :---D Halusin jotain pienen pientä väriläiskää tähän muuten valkoiseen ulkoasuun, ja noi kuvat tossa on ihan söpöjä ja värikkäitä ! Tykkään Pokemonista ja cupcaket on söpöjä. Loppuun vielä löytyi kansioiden kätköistä tällainen:

Veikkaisin että kuvat otettu vuosina 1995-1999.

4 kommenttia:

  1. Kiva uus nimi&ulkoasu! :>
    Eiiii pikkuolli ja osku :D Kollaasista vaan taas mieleen se sun pocahantas-paita (joka tosin oli myöhemmällä iällä käytös) mut anyway :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos :)))
      Ja joo löysin tommosen kuvan nii piti sitte jakaa täälläki :----D Se mun pocahontaspaita oli niiiiiin mieluinen kyllä! käytin sitä joskus 9-vuotiaana..

      Poista