Sivut

10.7.2012

Uusi ulkoasu ja parveke

Kuten näätte niin kyllästyin vanhaan ulkoasuun. Halusin jonkun tosi yksinkertaisen ja nyt tää onkin valkoinen mustalla tekstillä. En tiiä haluaisinko tuon otsikon tilalle jotain vähän jännempää. Saa nähdä... Nyt tää on musta kiva ainakin vähän aikaa. Mun blogi on aina ollu oikee väripläjäys joten nyt halusin värittömämpää ja yksinkertaisempaa. Oli mulla muutakin asiaa, nimittäin sain eilen vihdoin kuvattua mun parveketta jota oon saanu laitettua vähän kesäisemmäksi. :---)

 Toi isoin kukka on aika kuihtunut, oon varmaan unohtanu kastella tai sit sen kasvukausi on vaan ohi. :--D Toi mustassa purkissa oleva kukka on hyvin saanu pituutta, siitä taitaa aika pitkä tullaki ja saan sen kesänä seinälle kiipeilemään. Laitoin myös simpukoita tuohon pienelle pöydälle. Haluaisin vielä tuolle pitkälle valkoselle penkille jonku huovan tyynyjen alle.



 Sit ois tämmönen juttu:

 Sekoitin meikkivoidetta valkoseen naamarasvaan jotta saisin siitä vaaleampaa mun kalpeelle naamalle. Nojaa, voin sanoa ettei tapahtunu mitään. Tossa alemmassa tuo iso klöntti on pelkkää meikkivoidetta ja muualla on sitten myös sitä naamarasvaa. Ei ole kyllä yhtään sen vaaleampaa. :-D Noo saapahan naamarasvan samalla joka päivä.

 Vaihdoin myös tuommoset ylisöpöt merihevoset korviin. :3


Illalla tehtiin Jannen kans riisiä, kanaa ja salaattia. NAM! Katottiin viimenen jakso Supernaturalia. Jäi nyt kyllä semmoseen paikkaan että eiköhän se kasikausikin sieltä tule. :-D Nyt meijän pitäis sit kattoo Game of Thronesit loppuun ja sit vois alkaa kattoon True Bloodin viidettä kautta. On se vaan aika perseestä ladata kaikki jaksot aina yksitellen -.- Mutta mieluummin niin ku oottaa 2 vuotta että samat jaksot näkyy suomen tv:ssä. Nyt meikä lähtee varmaankin haukkaamaan jotain, lukemaan kirjaa ja sit ois autokoulu. Ja pääsen sopimaan ensimmäisen ajotunnit, huiiii!

10 kommenttia:

  1. Tuo ruokka näytti aika hyvältä :D
    Onko sulla lasitettu parveke?
    Mäkin haluaisin lasitetun parvekkeen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja se OLI hyvää♥♥♥ Ja joo mulla on täällä lasitettu parveke :) TOOOSI kätevä ja siisti ku ei ikinä tarvi pelätä et parvekkeella olevat tavarat kastuu!

      Poista
  2. tykkään tästä uudesta ulkoasusta, toisaalta vois olla ees iha PIKKURIIKKISEN jotai värii, ihan sama missä, mut jotain ;) mut on tääki hyvä (:

    ja jooooo se vauva on söpö :333333 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mustakin joku pieni väriläiskä tässä olis mukava, en oo vaan oikeen keksiny vielä... Mutta jatkan kehittelyä ;))

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Jos saa käsiinsä jotain niin hienoa kun ystävyys niin ei sitä halua heittää hukkaan :) omien voimavarojen mukaan teen kaikkeni ystävieni eteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä se ! Harmi ettei kaikki tajua miten tärkeitä ystävyys on :( vasta sitte ku menettää..

      Poista
  5. ootpas ihanaksi saanu laitettua ton parvekkeen! nyt siellä varmaan viihtyy ja kelpaa istuskella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!:) Kyllä kelpaa istuskella heti ku on vaan kunnolla lämmin!:)

      Poista