Sivut

26.9.2011

ANGST

Miksi koulun pitää olla niin perseestä? Tai ennemmin miks MATIKAN pitää olla niin perseestä? Mulla on lyhyt matikka jonka pitäs olla helpompaa mut ihan pirun vaikiaa mulle. En vaan osaa matikkaa. Osasin sitä yläasteella ja vetelin paljo ysejä mut jotenki täällä lukiossa tuli yhtäkkiä hankaluuksia heti ekasta matikan kurssista lähtien? Huomenna ois koe enkä tajua miten pääsen läpi. Ehkä osaisin muutaman laskun ja saisin sen ihanan 5- ja pääsisin läpi.

Kun tämänpäivänen hissankoe men ihan penkin alle niin aijon kyllä uusia sen koska en halua että mun hissan numero tippuu ku se on ollu nyt aina 9 !! Siinähän oli siis kaks tehtävää joista toinen piti tehä :) Ykköstehtävässä oli aiheena IMPERIALISMI AFRIKASSA. Mitä?? Ei olla kirjotettu sanaakaan muistiinpanoihin tuosta aiheesta Ö_Ö Sitte oli toinen tehtävä jossa piti selittää kuvasta. Siinä oli oikeen hieno kuva Hitleristä ja Stalinista ja ne käveli pitkin semmosta viivaa joka oli "idän rintama" ja sitten niillä oli Hitlerin vasen jalka sidottu Stalinin oikeaan jalkaan ja ne käveli semmosessa hienossa käsikynkässä ja oli toistensa parhaita kavereita, paitsi että niillä oli kummallaki toinen käsi selän takana ja käsissä aseet. Ja kysyin äitiltä tuosta ja siinä olis pitäny olla aiheena kylma sota ja mää en tietenkää kylmästä sodasta lukenu oikeestaan mitään koska ajattelin että kyllä kai se ope nyt ekasta ja tokasta maailmansodasta kysyy, eikös ne oo vähän tärkeempiä kuitenkin? :D Niin että niin, pakko päästä matikka läpi niin voin mennä uusintoihin uusimaan tuon hissan. Muuten menee vaikeeks. Ei oo ikinä menny näin huonosti koeviikko.

Sori kaikille piti tulla tänne nyt avautumaan mun kouluvaikeuksista ja muutenki ollu koko viikonlopun ajan paska fiilis eikä se oo lähteny mihinkään. Onneks huomenna on viimenen koe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti