Sivut

15.9.2011

Kauppoja ja RUOKAA

Tänään oli koulun jälkeen taas ihan kiva nälkä kun neljään asti piti koulussa istua. No ei siinä, oli kuvista ja se on rentoo :) Meni tunnitki nopeeta. Plus en menny ekoille hissan tunneilla ku olin niin pirhanan väsyny.. En tiiä miten selviän ilman nukkuma-aamuja koko tän lukion toisen luokan.

 Tänään siis SÖIN ihanaa RUOKAA eli eilisiä salaatteja ja nugetteja(♥) ja jogurttia murojen kanssa. "Jälkiruoaksi" kääretorttua ja teetä, kunnon naisten ruokaa mut tämmösestä minä tykkään. :--D

Käväisin myös kirppiksellä ja tämmöinen ihana tyyny tuli vastaan. Vähän nukkaa mut ei se mua kyllä haittaa, en oo niin hienostelija. :---D Ja maksokin vaan 2 euroa. Ja sopii noihin muihin tyynyihin, mullahan on valkonen tuo päiväpeite, tyynyt on vaaleanpunasen ja violetin sävysiä ja nuo mun jännät verhot on luonnonvalkoset ja niissä sitten niitä jänniä kirsikkapuun oksia. 

Tanja soitteli äsken ja käydään huomenna vähän kaupoissa ja semmosta ja joko lauantaina tai sunnuntaina meen Alavieskaan Sonjalla käymään. :) Ompahan tekemistä viikonlopuksi!

4 kommenttia: