Sivut

14.9.2011

Iltoja

Tämmöisiä pikaisia tylsyyspäivityksiä. Kävin tänään salilla ja mun piti mennä lehtikurssille mut unohin ku olin salilla! :S No, kai sinne voi mennä vielä ens viikollaki... Luulis ettei ne ois vielä ekalla kerralla tehny mitään ihmeellistä, käyny ehkä läpi kaikkee mitä tuleman pitää. Ja kävin myös kirppiksellä ja löysin pokkarin "Pieni suklaapuoti" ja oon halunnu lukee sen jo jonku aikaa. Maksoi vaan 2,5€ niin että ei ollenkaa paha. :) Onneks oli pokkarina, kovakantisena olis varmasti ollu kalliimpi.

Salin jälkeen tein tätä ihanaa lempiruokaa eli salaattia ja kananugetteja♥ Loput kolme nugettia on jossain tuolla alla. :-D
Ahh namm<3 Tosi hyvää. Salaatissa on tietenki jäävuorisalaattia ja sen lisäks tomaattia, omppua ja paprikaa. Ja nuo nugetit on tosi hyviä ja ne vie pääasiassa sen nälän pois.


Ylempänä kuva tästä päivästä, sain vihdoin takas Jannelta tuon ihanan paidan. Alempi kuva maanantain asusta jonka unohin postata. :-D Halusin kuvata sen kun vaaleenpunanen ja vaaleensininen on niin söpöjä yhessä♥ Ja huom vanha tukka.. Kyl toi uus tukka ylemmässä kuvassa on kivempi. Ja pysyny aika hyvin koko päivän ettei oo lätsiny kesken päivän pahemmin!

Heihei, salkkarit alkaa! Anteeksi tämä turhin postaus ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti