Sivut

21.9.2011

Endorfiinia...

...on kroppa täynnä koska kävin tänään salilla ja sen jälkeen zumbassa putkeen. :) Ja olin kivan hikinen, onneks pääsin äsken suihkuun. Oon siis tänään:

- Tehny äikänkokeen
- Kattonu eilisen BB:n
- Käyny kirppiksillä ja tehny ihania löytöjä (mun ei pitäis enää ikinä käydä kirppiksillä!)
- Menny lehtikurssille jota ei ollukaan (en ollu ensimmäisellä kerralla viime viikolla ja aattelin et se ois tänään samaan aikaan, no menin Kalajaskan pihalle ja näin torinlavalla tuttuja, moikkasin niitä ja katoin taaksepäin kun ne oli mun takana, tyhmänä kävelin eteenpäin enkä ehtiny kunnolla kääntyä takasin ku kompastuin semmoseen kivijuttuun ja lensin ihanasti kaarella asfaltille selälleen... Saatiin kunnon naurut. :---D Kyllä mulla menee taas niin lujaa.. Ja sain samalla tietää että se lehtikurssi on vasta joskus kahen viikon päästä, että eikai siinä ! Turhaan pyöräilin sateessa, kaaduin ja loppujen lopuks Kalajaskan ovet oli lukossa.
- Kävin Halpa-Hallissa sovittelemassa huvikseen ihania kenkiä
- Salille ja sen jälkeen zumba
- Hikisenä kotiin... Ja salkkarit
- Ja nyt oon tässä! Paitsi että kävin suihkussa äsken.

Huomaa muuten että tulee talvi koska mulla oli ensimmäistä kertaa suihkussa kylmä enkä ois halunnu lähtä sieltä millään. Nyt se siis alkaa taas että tuhlaan kaikki veet sen takia ku palelen niin kovasti että haluan vaan jäädä sinne kuumaan suihkuun. Kesällä ei oo tuota ongelmaa, on niin kuuma aina suihkussa että sieltä haluaa mahollisimman äkkiä pois. Tai sitte käyn tästä lähtien aina saunassa samalla !

Tässäpä näitä ihania kirpparilöytöjä♥




Anteeksi nämä tosi ihanat kuvat. Täällä vaan ei oikeen oo valoo... Niin että kaks viimestä kuvaa jouduin ottamaan salamalla, ja sen huomaa. No kuitenki, nuo ekat kengät♥♥♥♥♥♥♥ Yhy yhy täydelliset. Maksoivat 4€. Hintalapussa luki että morsiuskengät. :----D Mut kyllä noita voi mun mielestä muuallaki käydä. Ja nuo on kyllä niin ylisöpöt. En oo pitkään aikaan löytäny halpoja kenkiä kirppareilta.
No sit tuo söpösöpö neule, jonka nappeihin ihastuin totaalisesti. Musta tuntuu että tuo on vähän tylsän ja tavallisen näkönen mulla... Joten ajattelin että tuon vois värjätä mustaksi ja nuo muovinapit jäis kivasti valkosiks. :) Äitille sopi se värjäys, mulla olis yhet housutki jotka vois laittaa samalla värjäykseen. Niin että jos tuo paita meniski pilalle niin ei oo niin väliä kun makso vaan euron. Ja noin se on vaan yksinkertasesti tylsä mun päällä. Oon varmaan tottunu kattoon itellä värikkäämpiä juttuja... Mut olis tuo kyllä tosi ihana mustana ja valkosilla napeilla.
Nuo housutki makso vaan euron ! Katoin että koko on 36 mut nuo näytti niiin hirveen pieniltä ja lyhyiltä. No menin kokeileen ja kyllähän nuo oliki sopivat, ne oli vaan vähän ehkä venyvät niin huijas se koko. :-D Vihdoin oikeankokoset liituraitahousut. Oon saanu Sonjalta kerran yhet liituraitafarkut mut niitten koko oli 32 että aika tiukat oli. :-D Mut ne oli semmoset väliaikaset, on ne kuitenki tosi ihanat♥ Mut päällä ne on lantion kohalta niin tiukat että päivän päätteeks on sitte iho kipee niistä kohista mistä housut on puristanu. Että nyt on ainaki oikean kokoset housut.

Hmm, ehkä tässä alkais olemaan sitä tekstiä tarpeeks ?

4 kommenttia:

  1. ELÄ VÄRJÄÄ SITÄ. se valkonen väri näyttää hyvältä sun päällä!

    VastaaPoista
  2. Julia: aijjjaa, mun mielestä se näyttää jotenki tylsältä mulla:DD vaikka on tää kyllä söpö näinki.

    VastaaPoista
  3. Oon aika varma, että mulla on kas tollanen neule, mutta punasena. Ainaki tosi samannäkönen on :D Ihanat kengät!

    VastaaPoista
  4. hei oon tainnu tsekata sen paidan sun blogissa!:) ja jep, nuo kengät on taivaalliset♥

    VastaaPoista