Sivut

17.9.2011

Lauantaii (:

Eilen oliki viimenen päivä koulua tältä viikolta ja pääsi viikonlopun viettoon. Oli jo aikaki, alko tuntua tää unen määrä siltä ettei tuu enään mitään... Pääsi vihdoinki nukkuun. Ja näin kummallisia unia mut ei siitä sen enempää.


Olin koko päivän sitten Tanjan kans ja käytiin kaupoissa ja niillekin mentiin vielä, oltiin Ronjan ammana (Tanjan isoveljen lapsi) ja voi että se oli söpö♥ Katottiin BB:tä Tanjan äitin kans ja salkkareitakin yms. Oli mukava päivä, ei ollu tylsää kun oli sitä tekemistä kahteentoista asti. :)


Ostin sitten nuo topit kun topit aika vähissä. Ylempi Kappahlista hintaan 5,20€ ja sain vähän alennusta kun liityin johonki Kappahl-clubiin. :-D Sai heti -25% alennusta. Tuli mukana semmonen lappu jossa kerrottiin siitä Clubista ja huomasin että piti olla täysikänen että siihen voi liittyä... No, ei se kassatäti kyllä mitään ikää kysyny kun kysy halutaanko liittyä? Että tuskimpa tää nyt haittaa kun ei oo mistään vakavammasta jutusta kyse. Tuo alempi paita Kärkkäisen alesta ja makso vaan 3€. (: Oivallinen kuntosali-toppi.





Muistutan vielä anonyymejä että jos et ole painanut oikealla ylhäällä olevan kyselyn "kyllä" -nappia niin muistakaahan painaa, kiitos!:) Onhan teitä anonyymeja kyllä aika paljo, 16 jo. Ö_Ö Toivottavasti kukaan ei oo ruvennu kusettaan ja vastannu tuohon useampaan kertaan.

4 kommenttia:

  1. ihana toi toka kuva, tosi hyvältä näyttää hiukset !

    VastaaPoista
  2. meri: hehe kiitos, just siinä ne on ihan lättänästi ku en oo laittanu :D mut näyttää kyllä hyviltä kieltämättä silti ja hyvän väriset:) mut en tykkää noin lättänästi pitää että tupeerausta aina noihin päälyhiuksiin.

    VastaaPoista