Sivut

13.9.2011

HAIIIR !

Tsekkailin vanhoja kuvia koska haluan tehdä uuden bannerin itelle, semmosen jossa on kolme kuvaa ja kaikissa eri väriset hiukset, eli musta, blondi ja tää punanen. Tuli sitten tällainen kuva vastaan:

Yhyy miten söpö tukka ! Ei mulla oo hiukset ollu enään pitkään aikaan noin söpösti tupeerattu ylöspäin. Oon toki yrittäny mut kyllä se on niin että hiukset kasvanu ihan liikaa, kuten näette tästä alemmasta kuvasta:

:-----DD Kerrostukset vähän päässeet kasvamaan koska kasvattaminenhan mulla olikin ajatuksena. No, hermothan mullakin meni niinku monella muullaki... Ei näitä saa tupeerattua enään samalla tavalla ihanasti. Tässä on myös pisimmät hiukset takana pompulalla ihan syystä.

Myös etuhiukset pikkusen kasvaneet joten seuraava vaihe olikin tämä:
Kasa tukkaa koska en jaksanu enää mun hiuksia jotka oli aina koulun jälkeen lässähtäny näin:
Vaikka niiden olis pitäny näyttää tältä:

Tässä siis leikatut hiukset! Mulle käy aina näin. Yhtäkkiä menee hermot, otan sheivin käteen ja alan "sheivaamaan" mun hiuksia. Eikö ne jotenki samallailla tee kampaamoissakin joillakin sheivimäisillä jutuilla? :D Ainakin mulle tehtiin niin sillon kauan sitten.
 Oon tyytyväinen lopputulokseen eikä tuohon leikkaukseen menny aikaa kuin enintään puolituntia. Nyt mun hiukset on huomattavasti helpompi laittaa koska ylimmistä hiuksista lähti suunnilleen puolet pois, eli kerroksittain leikkasin. :) En ottanu hirveesti pois, alahiuksiin en koskenu ollenkaan. Tuosta kuvasta muuten huomas että jäi etuhiukset vähä kesken (:D:D) joten siistin niitä vähän kun tossa ne näyttää aika oudoilta.... 

Tuossa kolmannessa kuvassa jossa esittelen mun pitkiä etuhiuksia, on myös siis leikattu jo muu osa tukasta, vähä vielä parantelin tuosta kuvasta. Mutta nuo etuhiukset vielä piti sheiveillä pois. Ja en mä noista mitään älyttömän siistejä ja tiptop-kunnossa olevia tehny, epäsiistit saa olla eikä sitä oikeastaan ees hirveesti huomaa kun tupeeraan niin paljo. Tänään oli myös koulukuvaus ja mua ärsyttää ku siihen jäi se vanha persetukka joka olikin päin persettä yksityiskuvasta jonka sain nähä. :----D Ja ryhmäkuvassakin varmaan hiukset päin vittua.... Ei voi mitään!

7 kommenttia:

  1. mäki aina välillä sheivaan tukkaani :-DD

    VastaaPoista
  2. Tarkotat varmaan veistä. Suosittelen hankkimaan, koska luulis sheiverin katkoa hiuksen suomukerrosta, jolloin se vioittuu :D

    VastaaPoista
  3. ooi vähä kivat hiukset tuli :):) sulla on yli-ihanat hiukset! tykkään. :p

    VastaaPoista
  4. Paljo tuo sun väripurkki makso? Ja mistä saa ostettua veitsiä :o

    VastaaPoista
  5. iita: hehe kannattaa 8D ilmasta (Y)

    Meeri: hahaa mistä niitä vois ostaa?:) kiitos neuvosta, sä ainaki tiiät nää jutut ku oot kampaajapuolella :))

    Milla: kiiiitos! ((: nää on vaan vähä tämmöset ohuet niin pitää tupeerata hirveesti... suomalainen perustukka -.-

    Julia: tuo mun väripurkki makso jotain, 13,90 eli vähä kallis :S mut hyvä on:)

    VastaaPoista
  6. En osaa varmuudella sanoa :D Noo varmaan jostain netistä voi tilata.. Villikiharan sivuilla aiankin oli yks :D

    VastaaPoista
  7. Hmmmm vois vaikka joskus hankkiaki semmosen jos rupeen leikkeleen hiuksiani enemmänki :))

    VastaaPoista