Sivut

20.9.2011

Kämppääää

Janne löysi itelleen kivan yksiön Lehmustieltä. :) Sillä on menny jo kauan sitte hermot sen äitin ja pikkusiskon kans joten nyt se sitte ens viikolla taitaa päästä muuttamaan. Toivottavasti! Sitte saadaan vihdoin olla rauhassa. En muuta sinne ite mut kai mä siellä aika paljon tuun aikaa viettään. :----D Muaki välillä tympäsee olla kotona vielä... Onneks saadaan kohta olla Jannen kans rauhassa. Ja sit jossain vaiheessa voidaan sit ettia isompaa kämppää niin mäki voin muuttaa. Ei oikeen yksiöön mahu asumaan kahta ihmistä.

Mulla oli joku toinenki asia mut näemmä unohin sen..... Perse. Ainiin kävin eilen zumbassa! Oli ihan kivaa mut en oikeen osannu mitään kun ne liikkeet oli ihan uusia eikä niitä osaa vielä. :-D Olis kyllä kivempi käydä aina kaverin kans mut kenet minä saisin tuolla käymään kun se on niin kallista! En ees tiiä pystyykö siellä maksaan pelkistä jumpista? Siellähän tosiaan on LessMills BodyPump, LesMills BodyJam, LessMills BodyBalance, LessMills BodyCombat, LesMills BodyAttack, LessMills BodyVive, ja sit on myös joku RVP josta ei oo mitään hajua mitä se meinaa, onko jollain teistä? Enkä tietä myöskään mitä nuo kaikki muut pitää sisällään ja mitä tuo LessMills meinaa ? :-D Ja zumba on tietenki noiden lisäks. Luulis että tuonne saa kortin noihin jumppiinki pelkästään kun noita on niin paljo ! Mulla on semmonen kuntosali+jumpat+infrapunasauna 44€/kk niin saan sitten tehä siellä mitä haluan.

5 kommenttia:

  1. saako sillä 3 kerran ilmaiskortilla käydä myös jumpissa ?
    ja lesmills tarkottaa sitä että seon niinku kansainvälinen. Että se sama jumppa mikä on siellä vaikka toi Les Mills Bodyjam nii se sama ohjelma ym on sitte niinku vaikka tyylii jossai australiassa käytössä :D Sitte mun tietääkseni niitten ohjaajien on erikseen pitäny käydä semmonen les mills koulutus että ne voi vetää niitä les mills tunteja ym.. toivottavasti tajusit :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: juuuuu tajusin, kiitos!:) En yhtään tiiä saako noilla kolmen kerran korteilla käydä sielläki, kannattaa käydä kysymässä!:)

    VastaaPoista
  3. RVP = Reisi Vatsa Pakara
    Näin muistelen asian olleen ku tongein kaiken maailman jumppajuttuja :D
    Zumba on jees!! Meillä on ne levyt nii saa yksin hyppiä ja pomppia ja riehua :D
    Aivan mahtava keksintö kieltämättä!
    Ja olivia, kyllähän te nyt Jannen kans yksiöön mahutte! Ei sinne kyllä sitä kissaa saa mahtumaan, mut kyllä nyt yks pariskunta :)

    VastaaPoista
  4. aijjatti: aivan tuota se siis tarkottaa! ja ei me jakseta ahtautua siihen ja äiti ei nyt annakaan mun vielä muuttaa :D en sais MITENKÄÄN mun tavaroita mahtumaan Jannen tavaroitten lisäks. Niin että kyllä sinne se kissa jannelle mahtuu, luulis nyt ainaki. Ku minä en tuo sinne ollenkaan omia tavaroita:)

    VastaaPoista
  5. Heleposti yksiöön mahtuu! Kokemusta on! :) Ja meillä oli kissakin siellä vielä pörräämässä. :)

    VastaaPoista