Sivut

7.9.2011

Ostoksia

Elikkäs kävin eilen Kärkkäisellä ostamassa kunnollisen shokkivärin joka olis kans ihan punapunanen kun viimeks jäi oranssiksi vähän. Kirppiksellä kävin myös pitkästä aikaa.

 Tuota laitoin eilen ja tänään otin kuvan, kuvassa näkyy että on punasemmat. Riippuu vähän mistä valosta kattoo... Jotain oranssia tuossa vielä on ihan pieni häivä joten ostin nyt sitten ihan kestoväriä, en tiiä miten tuo nyt niin oranssiksi puskee tuon värin. :o Johtuisko ihan siitä etten oo pitkään aikaan kestovärillä värjänny. Juurikasvuki on mitä on... Sen takia varsinki tuolta päältä on ihan oranssi kun ei juureen nuo shokkivärit tartu, paitsi tässä sitä ei nyt oikeen näy. Ja varsinkin kauppojen loisteputkivaloissa mun hiukset näyttää ihan kamalilta ja juurikasvu näkyy sillon oikeen kunnolla.. Ja olis kiva näyttää nuilla julkisilla paikoille kuitenkin siedettävältä. Niin että nyt sitä täyttä punaista kiitos. :---D

 Nämä ostin kirpparilta! Legginsit maksoi vaan euron joten pakkohan ne oli ottaa. Leopardia en voi vastustaa... Ja tuon värisiä leopardilegginsejä ei mulla ookaa vielä. Ja varmaan kovin moni ei ois uskonu et ostan tollasen kirjan, mut oli pakko ku rupes kiinnostaan! Tuohan kertoo siis tositarinaa Natsisaksan aikasesta Saksasta kahen juutalaisen perheen kertomana, ja näähän nyt tietenki joutuu keskitysleireillä yms. kamalaa. Tästä voi saada ihan hyvän kuvan siitä millasta siellä oikeesti oli... Meillä on nyt koulussakin hissan tunneilla aiheena toinen maailmansota ja joskus niihin aikoihin nuo juutalaisvainotki alko, joten ihan hyvään ajankohtaan tää kirja sattu löytymään. :-D Pitäs ekana lukea tuo supertylsä kirja äikäntunnille... Viikko aikaa. Tässä vielä tän mun ostaman kirjan takakansi:

 Ja ainiin, kirjalla oli hintaa 3,50 €.

Tällasen tänään ostin. Meinasin ostaa ensin sen minkä oon ennenkin ostanu, mut ajattelin että tällä kun värjää niin ei voi jäädä sitä oranssia ja jos jää niin voi perse. :-D Sellanen melko verenpunainen olis mulla niinkun nyt mielessä.

"Moi yritän näyttää söpöltä :3"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti