Sivut

18.9.2011

Heippaa

Vaihdoin vähän sitä mun ja Sarin H&M-tilausta ! Elikkä huomasin että lastenpuolella oli toppeja halvemmalla mitä naisten puolella, niin että vaihtelin sitten niitä halvempia kalliimpien tilalle. Sain jonkun 5 euroo halvemmalla nuo ostokset.

Tässä oli entinen tilanne, nää oli yhteensä 27,25.


Tässä sitten olin muuttanu nuo alimmaiset. Turkoosi ja keltanen toppi oli lastenpuolella euron halvemmat ja punanen toppi joka oli vasta tullu uutuuksiin naistenpuolelle, oli kaks euroo halvempi mitä tuossa ylemmässä kuvassa oleva löysempi punanen toppi. Nää makso yhteensä 28,20 Pääsin siis halvemmalla kuitenki koska sain tähän uuteen tuon ihanan Hello Kitty paidan mukaan jonka löysin äsken :) Jos olisin ottanu sen mukaan tuohon vanhaan pakettiin, ois se maksanu vähän yli kolmekymppiä. Niin että olen iloinen! Ja Sarin kamat tietenki on siinä paketissa myös edelleen.

Lisäks löysin sieltä tämmösen
IHANA IHANA IHANA! Hello Kitty ja erilaisia ilmeitä, AAW! Hintaa oli 14,95 niin en sitten vihtiny laittaa tuohon pakettiin lisäks, ois tullu niin kallis :( Mut perhana tämmösen minä haluan ja hankin tän vielä !!

2 kommenttia:

  1. allöttävän pitkä tuo resori :((

    VastaaPoista
  2. no on tuo ehkä vähä, se vaan tulee silleen jännästi ylös niin sitä ei sitte huomaa:) se on semmonen jännä!

    VastaaPoista