Sivut

7.9.2011

Heippahei 8))

Koulussa, nyt on enkkua ja pitäs kuulemma tehä jotain paskaa tässä koneella koska ope ei oo koulussa. Ei perkele olis vaan pitäny lintsata. :D Ei tänne tullu ees kukaan selittään mitää. No sen takia oon tässä vähä pihalla kaikesta ku lähin myöhässä tunnilla ja Julia ja muut tuli vastaan ja sano että koneilla pitää mennä tekee jotain. En nyt ottanu selvää mitä tässä pitäs tehä, mut koska tänne ei oo ketään opettajaa tullu valvomaan tai mitää nii en usko että kukaan tekee oikeesti mitään... Niin että tällä hetkellä tuntuu siltä et vois vaikka lähtä. Tää on nimittäin viimenen tunti mulla tänään.

Tumblr_lr09k82prd1qiotnuo1_500_large

Alotin muuten nyt sellasen karkkilakon, tai no, saan syödä karkkia vaan viikonloppusin. Ei karkkipäivä vaan karkkiviikonloppu siis. :---D Toivon että onnistuu koska monesti on käyny niin että unohan koko homman ja ostan vahingossa karkkia arkipäivinä ja myöhemmin muistan että ainiin mullahan oli se karkkiviikonloppu... Mut nyt oon muistanu ihan hyvin.

475c6730d9f0eb2690803c3b559b0514_h_large

Ja liikunnan kans alotan nyt kunnolla, oon käyny Ylivieskan uudella kuntosalilla Fysiomotionilla kokeilemassa, kun mulla on sellanen kortti et pääsee kolme kertaa ilmaseks. Siellä on tosi mukava henkilökunta, plussaa siitä! Nautiluksessaki (Actic!) oli mukavia ne ohjaajat mut tuntuu että täällä fysiomotionilla ne ottaa vielä enemmän huomioon. Tässähän on sitte sellanen juttu että kuntosali+jumpat+infrapunasauna maksaa 44€/kuukausi opiskelijoille, eli ei kovin paha. Kuntojumppiksessa maksoi muistaakseni kolmekymppiä kymmenen kerran kortti, mut siellä ne jumpat ei tuu tohon mukaan niin että tuo fysiomotion on sinänsä halpa, koska jumpista joutuu monesti maksaan aika paljo. :--D Ja kuukaudessahan saa käydä niin paljon ku sielu sietää. Ja muutenki kiva kun on monipuolista ettei pelkkää salilla käymistä. Sain myös -90% alennuksen kanta-asiakkaaksi liittymisestä niin että joudun maksaan siitä vaan kympin, normaalisti olis ollu se sata euroo. En siis vielä oo liittyny tuonne, käytän nää ilmaset kerrat ensin ja sitte mennään äitin kans tuonne ja saan varmaan sellasen fysiomotion-kortin, ja kanta-asiakaskortillahan muuten saa alennuksia esim. Kingistä. :) -10% kylläkin vaan, mut onhan seki jotain !

166637ffad8541f28df1a4db27cd4820_7_large

Kävin eilen muutes Kärkkäisellä ja kirppiksellä, pistän ostoksista kuvia sit kun oon kotona. En muista ees millon oisin viimeks käyny kirpparilla, siitä on jo aika kauan... Ja ostinki muuten sieltä aika yllättävän ostoksen, näätte sitten myöhemmin tänään. :----)) Tai ite en olis uskonu että tuun joskus ostamaan sellasen.

Tumblr_lp4ffu7ebp1qm4qbmo1_500_large

Tuli vähä pitkä postaus, nostan hattua niille jotka jakso lukee loppuu!

2 kommenttia:

  1. jaksoin ! ja hei, mulla käy aina samallalailla kaiken maailman herkkulakoissa ! mun on pitäny alottaa jos viimeset 2-3 viikkoo herkkulakko, mutta hups, oon aina ostanu jtn hyvää. : p

    VastaaPoista
  2. Jonna: no jeep se on vaan niin vaikeeta muistaa. :---D nyt oon kyllä muistanu, ihme... mut jos joku tarjoo jotain nannaa nii sit saan syödä, kuhan en ite osta ;)

    VastaaPoista