Sivut

3.9.2011

Kauppojen yö

Eilen illalla oli siis kauppojen yö ja mulla oli tosi mukavaa. :)) Aloteltiin Jannen kanssa juominen Villen ja Nean luona ja lähin sitte joskus yheksän aikaan muistaakseni kylälle päin ettimään Sannaa, ja sen kans sitte  hengattiinki pääasiassa siellä. Näin hirveesti tuttuja mut olis ollu muutamia ihmisiä jotka olisin halunnu nähä mut ei vaan sattunu tulemaan vastaan ! Ja Sonja ainaki tuli vastaan ja sillä oli niin söpöt pörröset hiukset! En ottanu taaskaan mitään kuvia kun ei vaan jotenki tajunnu. :-D Mutta ostoksista otin kuvat.


Ostan siis joka kuukausi muumimukin ku aloin nyt keräämään ja tuo Sosuli on syyskuun muki :) Ostin myös Halpa-Hallista nuo kaks meikkivoidetta ku omat ihan lopuillaan, ja oon hirveesti halunnu kokeilla tuota Dream Matte moussee, joka osoittautu ihan mahtavaks. Ja oli sen hintanenki.. Noissa piti olla joku alennus että vähä yli 8 euroa ois pitäny maksaa mut ei sitte ollu? :o Siinä kassalla se selitti jotain siitä alennuksesta mut olin siinä kunnossa etten tajunnu mitää mitä se puhu eikä se kyllä itekää osannu oikee selittää, alko vaan hihittää siinä että vois mennä tänää ottaa selvää miksen saanu alennusta. :-D Oli siinä kuitenki tuo että kahden Dream-tuotteen ostajalle muistitikku kaupan päälle ja tuommosen söpön pienen sain. En usko että on kovin iso tikku mutta ompahan ees jotain ja hyötyähän noista aina on :)

4 kommenttia:

  1. Hitto, meinasin ostaa tollasen kärkkäiseltä tollasen matte moussen.. Ois pitäny mennä halpa-halliin :D

    VastaaPoista
  2. tuo matte mousse on iahn perseestä :D

    VastaaPoista
  3. Näin sut siinä yhessä vaiheessa ku kävelin kotia päin, menit justiin salea kohti Sannan kans.:D Harmi ku en kerenny moikata..:/

    VastaaPoista
  4. Meeri: kyllä kannattaa tuommonen ostaa, tykkäsin hirveesti :))

    Julia: justiin paras tuo :---D tai ainaki mun iholle sopii hyvin. mut oon kyllä kuullu et yks toinenki sano et on tuo ihan ok mut ei ny niin hyvä, ja sitte osa taas hehkuttaa tuota ihan kynpillä.

    Milla: aaaa no olis kyllä ollu kiva moikata sielä :)))

    VastaaPoista