Sivut

21.11.2011

MIEHET TOP-10

Nyt saan vihdoin tehdä miehet TOP-10 -postauksen. Oon yrittäny ottaa semmosia jätkiä jotka teki luultavasti tiedätte. Ei mulla kyllä muutenkaan oo ollu mielessä mitään kauheen epätunnettuja julkkismiehiä, mut tässä nyt on teille näitä, osan varmasti tiiätte mut ette välttämättä kaikkia. Olkaa hyvät! :D Ja nää ei muuten tuu järjestyksessä koska en todellakaan osais laittaa järjestykseen.

Johnny Depp





Johnny on varmaan monen teidänkin mieslistalla, jos teillä ylipäätään semmosia on. Kattokaa nyt ku se on ollu nuorena niin tajuttoman hyvännäkönen, ja säilyny hyvin vielä vanhempanaki! Siitä on tullu kunnon komistus. Ja voi niitä näyttelijänlahjoja. Katoin vasta Cry-Baby -leffan ja kuolasin kun Johnny oli pääosassa. Nam.


Robert Pattinson





Pakko laittaa myös toinen tyttöjen suosikki Pattinson. :-------D Se on vaan niin komee eikä siitä yli pääse ! Ärsyttää vaan se ihkutus mitä tää jätkä on saanu aikaan Twilightin takia. Aamunkoi olis nytten elokuvateattereissa, pitäs käytä kahtoon se joskus. Tai sitte vaan lataan itelleni. Robert on aina ihan tajuttoman kuuma niissä vampyyrimeikeissä naama valkosena.


Leonardo Dicaprio





Vielä vähä lisää tunnettuja näytteliöitä. Leonardo on myös vähä niinku Depp, nuorena perhanan hyvännäkönen söpis ja vanhana edelleen komea. Kyllä mää voisin ottaa tän miehen kainaloon jos asuisin amerikassa ja olisin nelikymppinen ja mulla ei ois Jannea. Ja hyvät on näyttelijänlahjat. Pattinson ei ehkä näyttelijäntaidoilla vie vielä Leonardoo tai Johnnyä, mut onhan sillä kuitenki vähemmän kokemustaki, ja luultavasti seki vaan paranee. Kyllähän se kuitenki ihan hyvin näyttelee. Ja tää kuuluu ehottomasti mun lempinäyttelijöihin !


Jared Padalecki





ÄÄWÄÄW voi että oon aina ihan seitsemännessä taivaassa ku katon Supernaturalia, joka on muuten mun lempisarja True Bloodin ohella. En oo ikinä tykänny kattoo mitään Täydellisiä naisia tai Puumanaista tai Sinkkuelämää, enemmän tykkään tommosia kattoo missä on epänormaaleja juttuja ja jännitystä ja vähä kauhua päälle. Mut ei siitä sen enempää. Jared näyttelee siis Supernaturalissa toisessa pääosassa ja on ah-niin-ihana ja syötävän söpö ja ihana ilman paitaa ja *kuolaa*. Mua muuten naurattaa miten tää jätkä on yhtäkkiä kasvanu niin hirveesti :-D Supernaturalin ykköstuottarissa Jared oli lyhyempi ja muutenki pienempi. Ja vähitellen noissa tuottareissa kakkoskaudesta lähtien se on kasvanu vaan pituutta ja tullu lihaksimmakkaaksi ( <---- mietin tuota lihaksimmakkaaksi-sanaa kauan et miten hitossa se kuuluu kirjottaa oikein) ja mietin että mitä hittoo se on syöny :---D Ei tuossa iässä oleva voi enää pituutta kasvaa vai mitä ?? Muutenki näyttää miehekkäämältä, kun ykköskaudessa muistutti enemmän söpöä naapurinpoikaa.


Jensen Ackles





Jensen näyttelee myös Supernaturalin toista pääosaa ja voi herranjestas on kiva kattoo sitä sarjaa ku se on niin perhanan hyvä ja vielä sen lisäks siinä on niin syötävän hyvännäköset päänäyttelijät jotka esittää vielä veljeksiä. Nam. Jos olisin mies niin olisin näille kahelle niin kateellinen ku ne on niin hyvännäkösiä. Voisin sanoo että Jensen ja Jared on myös mun lempinäyttelijöitä, koska oon vaan jääny niin kiinni Supernaturaliin kun sitäki on tullu jo 7 kautta. Nyt on se seitsemäs kausi itseasiassa kesken ja kuolen jos ei tuu kaheksatta ton jälkeen ! Supernatural on muuten myös täynnä hyvännäkösiä naisia.


Adrien Brody





Tää jätkä tais näytellä King Kongissa ja huomasin kyllä heti miten omaperäisen söpön näkönen tää on. King Kongissa myös naispääosaa näytellyt tyttö jonka nimee en muista oli tosi nätti ! En oikeen osaa muuta tästä sanoo, tää on vaan jotenki viattoman söpö komistus.


Bill Kaulitz





Mun on ihan pakko laittaa Bill tähän myös, koska en tiiä kuka poika ois yhtä kaunis pojaksi. Billillä on sirot kasvot eikä se muutenkaan oo todellakaan mikään miehekäs :--D Mutta jos katotte viimestä kuvaa niin huomaatte että se on kasvattanu parran ja sitä ei ainakaan enää sekota tyttöön ! Ja tukan väri on vaihtunu. On siitä siis vähä miehekkäämpi tullu :---D Sori muuten ku tuo yks kuva on jostain kumman syystä väärinpäin !


Mikko Leppilampi





Yks parhaimman näkösistä suomalaisnäyttelijöistä mitä tiiän, ja ihanat suklaasilmät. Mikko osaa myös hyvin näytellä, yleensä suomalaiset näyttelijät on aika huonoja :-D On hirveesti hyviä leffoja missä Mikko on ollu mukana, niinku vaikka se Helmiä ja Sikoja joka on kyllä perhanan hyvä leffa. Mikko taitaa myös laulaa näyttelyn lisäks.


Jasper Pääkkönen




Jasper on niiin söpö naapurinpoikatyylinen mies :---D Matti-leffassa oli hieno fleda. Siinä oli muuten hauska kattoo miten Jasperin vaalee hiuskuontalo muuttu kesän ja talven välillä koko ajan platinan vaaleesta keltaseen. Niin se oli mullakin sillon kun oli oma vaalee väri sillon joskus. Jasperilla oli ihan naurettavat hiukset joskus kun se alotti näytteleen salkkareissa :-D Sillon se oli jotain 19, hassua aatella et nyt se on jo kohta kolmikymppinen (vai onko jo?)


Oliver Sykes





En kuuntele Bring me the horizonia, mut Oliver on kieltämättä kunnon söpis. Ja nuo tatuoinnit ! Tatuoidut miehet on ihania. Ja nuo hiukset on myös pirun hienot. Hassua miten ainaki kahessa ekassa kuvassa Oliver näyttää niin nuorelta ja söpöltä, ja viimesessä kuvassa paljo aikusemmalta ja niiiiiin komeelta että huhhuh.

Tässäpä teille miesihkutusta :----D Pakko vielä lisätä tänne loppuun että mun oma Jannenassupossu kuuluu mun mieslistan ykköspaikalle, mut se ei oo julkkis joten en sitä tänne sitte laittanu !


Kattokaa nyt miten luttana se on :3 on muuten vuoden vanha kuva että. Janne ei oikeen oo enää antanu mun ottaa siitä kuvia :D Enkä oo ite jostain syystä muistanukaan kuvata sitä. Huulikoru on tossa kyllä ihan miten sattuu!

9 kommenttia:

  1. mäki fanitan True Bloodii iha täysil! <3 <3 xd... mut ärsyttää, ku en ny oo nähny sitä 4 tuottista, kosk meil ei näy se öö Canal+ serious vai milt se ny tulikaa... ): mut katon fin-tv'st ku tulee sinne :D ja Johnny Depp on iha sika hyvä näyttelijä, katoin just eile tv'st ku tuli Pirates of the Caribbean - Mustan Helmen kirous, ni pakko vaa sanoo et on upeet näytteliän lahjat sillä (: ja Robert on IHQ ! xd
    hmm ja kirjotetaaks se lihas-sana: lihaksikkaammaksi ? :D

    VastaaPoista
  2. Saara: oho, oot ihan oikeessa, se on lihaksikkaammaksi eikä lihaksimmakkaaksi :D:D:D:D Joo en jaksa vaihtaa tuonne enää, saatte lukijat nauraa miten vaikeea suomi on mulle. ja mä oon ladannu itelle piratebaystä true bloodin neloskauden :) en oo kyllä ehtiny kattoo ku ehkä kaks kolme jaksoo..

    VastaaPoista
  3. Depp, Dicaprio ja pääkkönen ♥♥♥

    mutta, sitä en tajua että mikä ihme tuossa pattinsonissa viehättää D:

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Hehe :----D Ei se munkaan suosikkinäyttelijöihin lukeudu,mut mun mielestä se vaan on komee! Onhan se naistenlehdissäki palkittu vaikka millä sen ulkonäön takia... että hyvännäkönen se on :D muuten ei hirveesti enää viehätä, toista oli joskus sillon twilightin alkuaikoina. Vaikka en oo sillonkaan mikään ihkuti ihkuti ollu.

    VastaaPoista
  5. *droool* Supernaturalin jätkät ♥ ite oon vaa kattonu kakkos tuotantokauteen asti, sillä vihaan katsoa telkkaria, mut DVD:einä katon kaikkee.

    ja Bill ♥ paitsi en oo koskaa nähny tota "parta" kuvaa O_O

    VastaaPoista
  6. Jared Padalecki ON IHANA, mutta Jensen Ackles on jumalattoman ihana :3333333333333333333333333

    VastaaPoista
  7. Oon samaa mieltä Leonardosta ja Johnystä, nuorena aivan sairaan hyvännökäsiä. Ne varmaan pääsis mun listalle kans ja Jasper päällönen sekä Mikko leppilampi on suomalaisista mun suosikkeja. Tykkään myös Robertista, tai oikestaan Edwardista koska sillä näyttelijällä ei oo virkaa. Rakastan sitä roolihahmoa :D Voiton veis kuitenki kaikista Elvis nuorena :D

    VastaaPoista
  8. Gisei: Jeep, Supernaturalin jätkät on jotain ihanaa :-----D ja kyllä olin revetä ku näin tuon Billin nykysen tyylin. en tiiä sitte jos se on taas vaihtanu sitä :-D

    Julia: no sanoppa muuta :33 ja mikä kalle:DD

    Meeri: ääää Elvis olis kyllä mahtunu tohon munki listalle, en vaan tajunnu :-D Se oli kyllä komee. Ja voin sanoo samaa tuosta Edwardista, se vie pattinsonin 6-1 (Y)

    VastaaPoista