Sivut

18.11.2011

VILLAPAITOJAAA

Haluan villapaidan. VILLAPAIDAN !!! Kattelin H&M:n valikoimaa ja sieltä löyty vaikka mitä söpöä. Tein kollaasin:

En osaa oikeen sanoa lempparia kun tossa on niin monta semmosta söpöä. Toi alhaalla oleva mustavalkonen on pirun siisti, mut haluaisin kuitenki jonku perinteisemmän. Ton ylhäällä oleva neuletakki on ainaki superihana kun siinä on noi pampulat noissa naruissa! Ja sitte samalla rivillä eli keskellä mut toi vasemmanpuoleisin on kans tosi kiva ku se on vähän pidempi. Voi että kun sais ! Olis niin ihana pukeutua koko joululomaksi tollaseen villaan. Aattelin joskus lähiaikoina tai no ehkä vasta ens kuussa tehäki tonne tilauksen, niin toi eka raitanen olis ainaki tosi kiva ja halpa myös kun se on alennuksessa. Olis kiva jos äiti vois vaikka mulle ostaa joululahjaks tommosen kunnollisen paksun neuleen :) Ite en vihtis ku sitte vituttaa ku nää tulee alennukseen :-D Tuntuu niin tylsältä pukeutua pelkkiin huppareihin talvella kun muihin ei tarkene.

Huomenna tai ylihuomenna teen sitten MIEHET TOP-10 -postauksen jota tässä joku ehti kaipaillakin :) Joten sitä siis tulossa ! Miehet ja kuvatkin on mulla jo valmiina, postaus vaan pitää tehä.

3 kommenttia:

  1. pyydä muoria tekemää ! :P kyllähä seki ny osaa tehä tuommosia =)

    ja tiiät kyllä kuka oon ;D

    VastaaPoista
  2. toi mis on noi karvatupsut on ihana ♥ ku ois vähä rahaa nii voisin tilata sen vaik heti:3

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: hehe voi että en kehtaa ku tommosessa paidassa on ihan hirvee homma se tekeminen :----D mut villasukat ja lapaset ois kivat, se kyllä tekee niitä meille joka vuosi :)

    Nita: Niimpä! on vaan vähä kallis..

    VastaaPoista